Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Ne ne ,nemám. Jsem zvědavej,až se na jaře bude dělat sraz u Hynka,jestli tam dojedeš.Hanzy píše:Mno ja zrovna jsem ten kdo vzdalenost neresi a na rozdil od jinych a lepe delat neco nez nic...jako ty lezet na gauci s ovladacem v ruce ve smradlave Praze a blbe kecat...jako typicky prazak blbe kecat brat za malo hodne vsak me zivi cela republika jj to by vam slo a mas to!
Skoda ze se neurves a dej vedet co a jak at se zajisti ubytovani...Ivoš píše:Bylo by to se spaním, ale bohužel mi na sobotu hodili směnu a dovolenou mám dost okolo toho termínu![]()
, takže mi jí nedají. Mluvil jsem s našima a ti by možná přijeli Kombikem. Ještě se s nimi domluvím a napíšu konečný výsledek.
Plumlov to zajiste jisti, jenom tam uz asi nepojedu po D1, jeste dneska jsem z ni vyklepanej jak startkakoniQ píše:n3oklan uvidis co a jako a ked tak dojdes a ked ne tak sa vidime na vacsom zrazea to iste plati aj pre buben
uvidime sa bud na zraze v Manine alebo v Plumolove, ak tam bude ten velky cez leto, ale to asi doriesime z hanzym teraz na stretku
A tam něco bude? Už se zase hlasovalo?n3oklan píše: ....Plumlov to zajiste jisti.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |