!!! UKRADLI MI NUBIRU !!! POMOOOC
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
zloději
...to JP 250 to přijde líto...navíc spotřebitelský úvěr a platit a platit...přeju štěstí, ale šance je minimální...
A tak se mějte fajn
A tak se mějte fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
no tak to slysim poprve.kdo by proboha chtel nubiru.ale je pravda ze si ji mel pekne vybavenou tak asi pro to.tak preji uprimnou soustrast bohuzel to znam.
p.s jeste ze jsem ji prodal
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Dakujem za spolupatricnost
Ahojte Nubiraci,
dakujem vsetkym za spolupatricnost a povzbudenie
dnes idem na policiu spisat zapisnicu
skuste pozerat a nacuvat okolo vas (prosim aj bratov Cechov) a orientovat sa na CIERNU Nubiru Combi
Ak to bolo na suciastky, tak islo urcite aj o tu farbu.
dakujem vsetkym za spolupatricnost a povzbudenie
dnes idem na policiu spisat zapisnicu
skuste pozerat a nacuvat okolo vas (prosim aj bratov Cechov) a orientovat sa na CIERNU Nubiru Combi
Ak to bolo na suciastky, tak islo urcite aj o tu farbu.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Možno jedna za rok,ak vôbec,ale JP250 mal zrovna tú smolusandruš píše:a prý Daewoo nikdo nekrade..toje halus......doufám taky žeho nejdeš
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
to palikx - no tak to slysim poprve.kdo by proboha chtel nubiru.ale je pravda ze si ji mel pekne vybavenou tak asi pro to.tak preji uprimnou soustrast bohuzel to znam.
no Pavle nevím ale " koktávky " se kradou o mnohem víc...
ale už jsem sticha, zabezpečovací zařízení taky dovede potrápit, že a pak tě lidi tahaj do zimy...
A tak přeji Všem aby se nekradlo,... no aspoň naše auta, a tak se mějte fajn a svoje miláčky najděte tam, kde je odložíte
no Pavle nevím ale " koktávky " se kradou o mnohem víc...
ale už jsem sticha, zabezpečovací zařízení taky dovede potrápit, že a pak tě lidi tahaj do zimy...
A tak přeji Všem aby se nekradlo,... no aspoň naše auta, a tak se mějte fajn a svoje miláčky najděte tam, kde je odložíte
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
krádež
...no nic Pavle při tvých schopnostech, zkušenostech a možnostech tak nějakou vychytávku na zloděje máš...
ale to není vhodné téma pro net...
jasně v létě tam odpočívá moje Žofínka hezky vybarvená hadí slečna, hodí se k potahům, má ráda 50°C a je prudce jedovatá a není na ní sérum je z Konga...a mě miluje jenom se na mě navijí za morče, má ho na měsíc než ho vstřebá...
Mějte se fajn
ale to není vhodné téma pro net...
jasně v létě tam odpočívá moje Žofínka hezky vybarvená hadí slečna, hodí se k potahům, má ráda 50°C a je prudce jedovatá a není na ní sérum je z Konga...a mě miluje jenom se na mě navijí za morče, má ho na měsíc než ho vstřebá...
Mějte se fajn
serpico
serpico
Podávám návrh:
Každýmu přistiženýmu zloději , přerazit obě ruce a jednu nohu. Nevolat žádnou policii. Skopnout k pankejtu a jít od něj.
Nedávno jsem na netu viděl, co s nima dělaj arabové. Šikovně uvázanaá smyčka a šmik- v levém zápěstí ručička končí. Pravá noha v kotníku šmik a chodidlo je pryč. Celý to netrvalo ani minutu.
Takže jsem vlastně vúči arabskému světu humání.
Každýmu přistiženýmu zloději , přerazit obě ruce a jednu nohu. Nevolat žádnou policii. Skopnout k pankejtu a jít od něj.
Nedávno jsem na netu viděl, co s nima dělaj arabové. Šikovně uvázanaá smyčka a šmik- v levém zápěstí ručička končí. Pravá noha v kotníku šmik a chodidlo je pryč. Celý to netrvalo ani minutu.
Takže jsem vlastně vúči arabskému světu humání.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
zloději
...no já nevím Hynku, to je silný kafe...jinak zmlátit kluka, co to udělá z blbosti, tak si to bude pamatovat...ale hned mu amputovat končetiny na to nemám...
a k arabskému světu humánní nejsem, tam provádějí ženským obřízky a tak, né fuj, to jsou hovada a ne lidi...
A tak se radši mějte fajn
a k arabskému světu humánní nejsem, tam provádějí ženským obřízky a tak, né fuj, to jsou hovada a ne lidi...
A tak se radši mějte fajn
serpico
serpico
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Re: !!! UKRADLI MI NUBIRU !!! POMOOOC
mně je úplně jedno kdo to dělá ale s tim arabskym nodelem bych souhlasil na 100% Sice by bylo pár pajdavců co o to přišli z blbosti ale bylo by to myslim účinný varování pro ty další.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
...teď jsem si všimnul v AAA je černá nubira ( asi jich moc nebylo...) jde jenom o možnost - přeju hodně štěstí - i když ...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Dakujem Serpico,
to je iny rocnik...
to je iny rocnik...
Nubira Combi 1.6 SX čierna met, r.v.9/1999, klima, ABS, hmlovky, 2xairbag, 4xel.okna, LPG Lovato, sivý interiér, 10.1.2009 ukradli v BA
................................................
Naposledy upravil(a) JP250 dne ned bře 08, 2009 21:58, celkem upraveno 2 x.
Nubira Combi 1.6 SX čierna met, r.v.9/1999, klima, ABS, hmlovky, 2xairbag, 4xel.okna, LPG Lovato, sivý interiér, 10.1.2009 ukradli v BA