Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
To si myslel tak,že startuješ bez zošlapnutia spojky?. Ak ano,tak na to čím skôr zabudnite-hlavne v zime.Okrem toho,že trápiš neskutočne motor a iné kolieska v prevodovke pri starovaní,je to aj kvôli "bezpečnosti" aby si sa nečakane nepohol. Bol som prekvapený,keď som Yarisa kúpil,že bez zošlapnutia spojky až "na dno" ti ani neškrtne-dole pod spojkou je bezpečnostné čidlo,ktoré pri zošlapnutí pedálu vzopne a môžeš startovať..toto by potrebovali mnohí vodiči(čky?)...majkl.x píše:jo,jo,kvalt je kvaltNení nad ten požitek,když vsuneš klíč do skříňky
Myslim že to je nesmysl (i když ze tří nezávislejch zdrojůRemovedBrain píše:Hm. O té ruční brzdě jsem si to myslel taky, ale ze tří nezávislých zdrojů mi bylo sděleno, že je to u moderních aut nesmysl, protože se "tam" (nevím kam) prostě nemá jak dostat voda.
To jsem nevěřil,že Vás na Slovensku učí startovat se spojkouMuco píše:To si myslel tak,že startuješ bez zošlapnutia spojky?. Ak ano,tak na to čím skôr zabudnite-hlavne v zime.Okrem toho,že trápiš neskutočne motor a iné kolieska v prevodovke pri starovaní,je to aj kvôli "bezpečnosti" aby si sa nečakane nepohol. Bol som prekvapený,keď som Yarisa kúpil,že bez zošlapnutia spojky až "na dno" ti ani neškrtne-dole pod spojkou je bezpečnostné čidlo,ktoré pri zošlapnutí pedálu vzopne a môžeš startovať..toto by potrebovali mnohí vodiči(čky?)...majkl.x píše:jo,jo,kvalt je kvaltNení nad ten požitek,když vsuneš klíč do skříňky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |