"Životnost" dílů tlumičů výfuku ??
Moderátor: Blue Lanos
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Životnost" dílů tlumičů výfuku ??
Já jsem koupil Lanose před měsícem. Rok 99, 50 000 nalítaných a už jsem měnil delší vlnovec a teď budu měnit poslední díl. Krátký trasy jsou pro něj to nejhorší, protože se v něm sráží voda a nestačí se vypařit.......hnije zevnitřnalim píše:Mám poslední typ Lanose 1,5 HB v provozu 2,5 roku s ujetím 38 000 km a před týdnem mi "odešel" poslední díl tlumiče výfuku!! Chci se zeptat , zda je to "zcela běžné" a pro informaci i uvádím, že jezdím hodně po městě krátké trasy po celý rok. Děkuji.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Blue Lanos
ja jazdim tiez kratke trasy 8km tam a spat a menil som po 6 rokoch len zadny tlmic za remusa
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
O tom už jsem slyšel. Prý je dobrý vyvrtat na posledním díle výfuku asi 0.8 mm otvor, kterým odtéká voda. Akorát mě tak napadlo, že by to asi chtělo nějakou průchodku, protože jinak ta voda taky může natéct mezi ty dva plechy, kterýma je výfuk oplátovanej a jsme tam kde jsme byli Taky si nejsem jistej jak dlouho trvá než se taková malá dírka zacpe a jestli pak plní i nějakou jinou funkci než že to od ní bude rezivět dál]Rebro[ píše:Neviem ako na vasich Remusoch, ale na Ulteri je na konci taka dierka na vytekanie vody....
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No v necem se ta voda musi vozitMareman píše:Divím se, že ty otvory do výfuků nedělali už dřív......když nastartuju a vyvalí se ta nakondenzovaná voda, tak to z toho úplně teče. Se pak nedivím, že jsou ty poslední díly za 3 roky v pytli, když sloužej jako nádoba na vodu
no ne fakt, ten chlejstanec vody je desnej, kdyz jedu kousek a zastavim, kaluz jak Brno/nic ve zlym Maremane /
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Já tu vodu budu sbírat do kanystru a až tě potkám, tak ti to vyliju na hlavu. Včera jsem na to zase čučel, páč jsem kytoval příruby mezi posledním dílem a tlumičem. Když jsem to zkoušel na těsnost, tak jsem pochopitelně nastartoval a připadal si pod tím autem jak pod vodotryskem .........dírka je dírkaAkri píše:No v necem se ta voda musi vozitMareman píše:Divím se, že ty otvory do výfuků nedělali už dřív......když nastartuju a vyvalí se ta nakondenzovaná voda, tak to z toho úplně teče. Se pak nedivím, že jsou ty poslední díly za 3 roky v pytli, když sloužej jako nádoba na vodu
no ne fakt, ten chlejstanec vody je desnej, kdyz jedu kousek a zastavim, kaluz jak Brno/nic ve zlym Maremane /
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No ne fakt, ja jezdim asi 5km rano a jak dojedu do prace tak v momente je pod vejfuckem kaluz jak krawaMareman píše:Já tu vodu budu sbírat do kanystru a až tě potkám, tak ti to vyliju na hlavu. Včera jsem na to zase čučel, páč jsem kytoval příruby mezi posledním dílem a tlumičem. Když jsem to zkoušel na těsnost, tak jsem pochopitelně nastartoval a připadal si pod tím autem jak pod vodotryskem .........dírka je dírkaAkri píše:No v necem se ta voda musi vozitMareman píše:Divím se, že ty otvory do výfuků nedělali už dřív......když nastartuju a vyvalí se ta nakondenzovaná voda, tak to z toho úplně teče. Se pak nedivím, že jsou ty poslední díly za 3 roky v pytli, když sloužej jako nádoba na vodu
AKRI - (byl) Muž z Ria !