Nubira 1 , r.v. 98 1.6 16V hatchback

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

lemon1

pohoda

Příspěvek od lemon1 »

ahoj , vůbec z toho nemusíš mít strach, já to dělal poprvé v životě a trvalo mi to hodinu i z odzkoušením , přišel jsem na to při montáži nového autorádia , nic na tom není , ale být Tebou tak si to raději nechám až po svátcích:-)ať je nemusíš trávit v auťe :D , a Tobě jen nesvítí ty LED diody , nebo Ti ty spínače opravdu nefungují?? hodně štěstí a přeju hezké a spínačema nerušené svátky :)
Reklama

stefan zbortek

Příspěvek od stefan zbortek »

Zdravím tě rado,nebohl bys sem dát foto,jak ti svití červeně ta palubka?Je to asi divný,pač já ji taky včera vyndal,a rozmejšlím jestli tam mám dát modrý podsvícení.Jina asi nejlip by mi vyhovovalo,kdybych měl ručičky červený,a okolí modrý.Ale nemužu to nějak vykoumat. :roll:
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
lemon1

zdar

Příspěvek od lemon1 »

Zdar vidim že z toho chceš udělat golfa:-) no mě osobně vyhovuje červená...kompletně , jinak barvu ručiček asi nevykoumáš...to bys je musel celé vyměnit a to by byla asi makačka...já mám teď přístrojovku doma , jezdím bez ní :-) sháním tu středovou žárovičku , je to něco mezi velkou a malou...problém sehnat...v sobotu zkusím auto kelly a když né tak v pondělí Chevrolet...jinak dnes jsem našel ty větší žárovky 5W bílé a dokonce originál modré v OBI...ale je to udelané tak , že v přístrojovce jsou dva rozměry...na nic...takže zkusim Chevrolet , protože používají čiré žárovky a na ně dávají různé barevné návlečky...jako malé kondomy:-)na ovládání ventilátoru atd jsem použilmísto zelených žárovek silnější s červenýma návlečkama , a je to mnohem jasnější a lepší...návíc mi to ladí s xplodem:-) , až seženu žárovky s čerbenýma návlečkama a dám to do kupy udělám fotky a hodím je tady
stefan zbortek

No mě osobně se fakt osvětlení palubovky u golfa líbí.ale můžu ti poradit,s tou malou žárovkou.jestli zrovna nemusíš jezdit s kontroklou rezervy,tak je to uplně stejná žarovka,ja tam mám psáno 14v,a 3w.Takže ty jsi dal červený silikony do cely palubky??A v obi jsi našel jen modrý 5W?
lemon1

...

Příspěvek od lemon1 »

jakou rezervu myslis??...jinak já to tam jeste nedal...musim to prvni koupit v Chevroletu...t.z. v pondeli...
lemon1

...

Příspěvek od lemon1 »

jinak v tom OBI meli originál modré 5W žýrovky
stefan zbortek

No myslím tu žárovičku,co je na palubovce.je to z pohledu zezadu na palubku druhá žárofka z prava.já ji mám dokonce odlišenou.ostatní maji patice černý,a tuta je šedá.Zkoušel jsem je prohodit a funguje to.a když jí vyndáš,tak ti budou svítit budíky komplet,akorát rezerva tě nebude varovat na málo benzínu.Ale to by neměl bejt problém,při těch dnešních směšných cenách benzínu. :lol:
lemon1

...

Příspěvek od lemon1 »

no to jo to mas pravdu...ale nejsem si jisty zda zrovna tuto kontrolku je dobre zneskodnit:-) nikdy nevis , radeji ji tam necham...stejne je bez návlečky...
stefan zbortek

No to jo,ja bych jí tam asi taky nechal.Jinak tua rezerva mi svítila jen jednou,a to už jsem myslel že jedu na páry,protože jsem měl tu ručku až na zarážce tak cca 2mm pod červeným :lol:
lemon1

...

Příspěvek od lemon1 »

Jinak mimochodem jsem typ cloveka co chce mit sve auto v cajku a pekne...nechci nahrazovat zarovky a šroubky z jiných částí auta...:-)
stefan zbortek

no to jo,ja jen chtel říct možnou variantu :P tak až to budeš mít,tak hod foto.Jinak štastné a veselé...... :D
lemon1

...

Příspěvek od lemon1 »

pokusím se Tobě taky hezké svátky:-)
kesko

Příspěvek od kesko »

pre stefan zbrotek

skus toto http://re5pect.cz/zbozi/produkt-1409/mo ... ira-1.html sice to nema cervenu rucicku :) ale da sa rozmyslam o tom :D
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
lemon1

indiglo budiky

Příspěvek od lemon1 »

ahoj , koukl jsem na ten odkaz s indiglo budíky...vypadá to dobře , ale zrovna jedničková nubira má vcelku decentní přístrojovku...vypadá to lépe na vozech co mají přístrojovku více osazenou...ale sto lidí sto názorů:-) já jsem asi trošku ujetý na červené podsvícení...dostala mě přístrojovka s BMW 5 je decentní a červená...a ty první oktávy to občas taky měly...zamiloval jsem se do toho...zelená je fádní...sice nedráždí oči, ale při dálkovce si to člověk stlumí a je to v pohodě , teď nedávno jsem jel služebně na Slovensko 7 hod. v autě...a červené podsvícení mi nevadilo...co se týče modré , třeba u golfíka nebo passata je to fajn , nezvyklé , ale příjde mi to po delší době když si oči zvyknou na tmu dost nepřehledné...myslím třeba čísla na palubním počítači...jak říkám...každý máme svůj názor , ale.......ČERVENÁ je the BEST :D
stefan zbortek

Jo,docela dobrý,ale mě se líbí styl těch budíku u jedničkový nubi.Ty ciferníky bych neměnil,jen to podsvícení,tj. tu zelenou za asi Červenou :lol: .Mě radoov nějak nahlodal,protože jsem byl rozhodnutej do modré.Akorát nevím kde ty návleky sehnat,protože už jsem byl asi v 5ti autodoplňkách a nikde je nemají :cry:
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“