ale rozsvietila, alr neviem kolko najazdim ked mi este svieti. tak spravim max 30 km a tankujem. ale ja netankujem stylom a la Blue AZ PO HRDLO
ja tankujem tak ze ked sa vypne pistol dorazim to do celych Sk a je to. Inak by som tam dal v pohode aj 5-7 l navyse
Názory druhých na Daewoo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
asi pred dvoma tyzdnami som viezol znameho autom a cumel ako mucha puk ake zive je moje afetko. ale co som predpokladal co si hned vsimol bola kvalita plastov ale ked sme si vyjasnili aka je cenova hladina lanosa a astry tak uznal ze za tie prachy je to dobre aavetko a hovoril ze aj tak by ho nechcel ze niesu nahradne diela a ze su strasne drahe. ked som mu povedal kiolko asi stoja ND na daewoo auta tak mi nechcel verit ze to je porovnatelne az nie lacnejsie oproti skodovkam.
a kedsom spomenul ze sa nekradnu ako skodovky bol by schopny si ist jedno hned kupit domov
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
a kedsom spomenul ze sa nekradnu ako skodovky bol by schopny si ist jedno hned kupit domov
- DannyFloyd
- Kontaktovat uživatele:
Jako uživatel samozřejmě musím podpořit Deawoo. Ale - když jsem rozbil zadní světlo na Matizovi (říkám blbé zadní světlo, které by měli mít na skladě 20 pořád), tak jim trvalo snad 2 měsíce než to vůbec objednali!!!). A další 2 týdny než to namontovali. A to je prosím ACH (pan Kožušník). Nevím kde se stala chyba.. ale přesto to pořád není ok - chybí tam patka na mlhovku - což asi nepochopí nikdo.eMKa Slovensko píše:asi pred dvoma tyzdnami som viezol znameho autom a cumel ako mucha puk ake zive je moje afetko. ale co som predpokladal co si hned vsimol bola kvalita plastov ale ked sme si vyjasnili aka je cenova hladina lanosa a astry tak uznal ze za tie prachy je to dobre aavetko a hovoril ze aj tak by ho nechcel ze niesu nahradne diela a ze su strasne drahe. ked som mu povedal kiolko asi stoja ND na daewoo auta tak mi nechcel verit ze to je porovnatelne az nie lacnejsie oproti skodovkam.
a kedsom spomenul ze sa nekradnu ako skodovky bol by schopny si ist jedno hned kupit domov![]()
Ked som sa rozhodla, že chcem nové auto, tak klasicky ma prvá napadla Fábia. Lenže v tom čase v mojom okolí zmizli 3 a známeho 3-ročná Fábia. Takže od škodovky som ustúpila a pozerala som po Getz a Ignis. Potom som si všimla Kalosa, čo parkuje pred nasím barákom a začala som zisťovať, čo je to za auto. Cenovo fajn, nekradnú sa, 3 roky záruka a skutočnosť že najazdím cca 10-12 tisíc km ročne rozhodla, že som išla po ňom. Známy (škodovkár) ma odhováral a ked som ho nakoniec kúpila iba poznamenal, že komu niet rady, tomu niet pomoci. Odvtedy sa nikdy nezabudne spytať, či auto poslúcha
.
Mám na nom cez 5 tisíc a bez problémov (až na občasné mierne drnčanie ľavého predného reproduktora). Klopkám si na drevo, nech to tak vydrží aj dalej.
Ja verím, že mám v živote šťastie a teda mám aj poslušné auto. Rozmaznávam ho, tak ho hádam ocení
.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mám na nom cez 5 tisíc a bez problémov (až na občasné mierne drnčanie ľavého predného reproduktora). Klopkám si na drevo, nech to tak vydrží aj dalej.
Ja verím, že mám v živote šťastie a teda mám aj poslušné auto. Rozmaznávam ho, tak ho hádam ocení
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
-
Ojazdené espero som kúpil po tom, ako ma vo svojom zviezol kolega.
Ked som po tom v bazare videl vedla seba espero s abs, klimou, el. a pod a rovnako staru Feliciu za rovnaku cenu bolo to jasne.
Za 3 roky som som mal len poruchy typu deravý výfuk (po 6 rokoch) a tieklo čerpadlo chl. kvapaliny. - nebol dôvod meniť značku
Prejsť z espera na iné auto rovnakých rozmerov a v takej výbave v cene do 1/2 mil. bolo tiež jednoznačné Elantra, Lacetti alebo nejaká Kia - asi ceranto.
Všetci koho som zviezol v espere alebo lacetti boli dosť prekvapení a priestorom na zadných sedadlách priam šokovaní.
Ked som po tom v bazare videl vedla seba espero s abs, klimou, el. a pod a rovnako staru Feliciu za rovnaku cenu bolo to jasne.
Za 3 roky som som mal len poruchy typu deravý výfuk (po 6 rokoch) a tieklo čerpadlo chl. kvapaliny. - nebol dôvod meniť značku
Prejsť z espera na iné auto rovnakých rozmerov a v takej výbave v cene do 1/2 mil. bolo tiež jednoznačné Elantra, Lacetti alebo nejaká Kia - asi ceranto.
Všetci koho som zviezol v espere alebo lacetti boli dosť prekvapení a priestorom na zadných sedadlách priam šokovaní.
Na Chevrolete aj na kraj sveta...
Ked som pred dvoma rokmi presiel zo 405-ky na espero, tiez sa ma znami pytali, ci som to dostal zadarmo, lebo ved-" peniaze by si za to hadam nedal??? " Ale fakt je ze to je iba taka fama alebo co ,rozsirena medzi ludmi, ktori to nikdy neskusili, ti co to skusia su pozitivne prekvapeni. A ked budem menit- smer je jasny - Chevvy!
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V