palivové čerpadlo
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Jasně a hlavně aby si dodával česrtvý benzín to že nastartujěš na benzín a po 1 minutě se ti to přepne na plyn nestačí plyn vysušuje a tak se zanášejí a zalepují vstřiky ale hlavně je to kvůli té výměně benzínu v nádrži za čerství i když už neušetříš tolik ale myslím že to stojí za ušetření poměrně drahých součástek v motoru
- Reklama
palivové čerpadlo
Ako prevenciu by som odporučil výrobky značky METANOVA (alebo METABOND?), sám mám od nich niečo v oleji a nebojím sa od vtedy motor občas potrápiť. Do benzínu majú tuším tiež niečo, asi si to tam dám, tiež mám LPG, tak len pre istotu.petrm píše:Přesně tak na většině plynovejch aut vydrží palivová pumpa mnohem méně než na běžném benzínu běží totiž stále a je jedno jestli je to na plyn nebo benzín
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam zasa vynikajuce skusenosti s aditivami STP do benzinu. Naposledy som do plnej nadrze pred tankovanim vlial aditivum na cistenie ventilov a po vyjazdeni asi dvoch plnych nadrzi sa motor ustalil,ide tichsie,len si tak sumi a zda sa mi ze aj pravidelnejsie. Zaujimavy poznatok. Cas od casu dolejem do nadrze aj aditivum na cistenie palivoveho systemu. Pomoze to urcite,uskodit to neuskodi.