Nemam teraz pri sebe tu fakturu, ale pamatam si ze testovali motor, jazdili na tom, otestovali elektriku a este nejake drobnosti a nakoniec vymenili cievku imobilizera. Odvtedy to ide ako hodinky, nekape to za jazdy a nemam ani problem so startovanim.dnalor píše:djneo: čo ti povedali v tom servise? Ja mám ten isty problem so zapalovaním a s tým zhasínaním motora.
Motor kape pocas jazdy.
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- dominik
- Kontaktovat uživatele:
Mne to tiez robila Leganza nejaku dobu a stacilo zoslapit spojku a motor jednoducho "zdochol". Teraz ked si citam reakcie ma napada dal som si vybrat imobilizer a zda sa mi ze odvtedy sa mi to nestalo.... Ale nenapadlo ma spajat si to dokopy lebo tie otacky aj teraz sem tam kolisu ale co uz... nezdochne aspon Mojim horsim problemom je bud ze otacky ostanu tak ako su alebo kolisu medzi 1500-2000/2500 akoby som bol na pretekoch Mam asi nejaku Leganzu WRC
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1997)
BMW 318d (2007)
BMW 318d (2007)
- dominik
- Kontaktovat uživatele:
A este tak ma napada...niekedy sa mi zda ze sa ta Leganza opravi sama Asi pred rokom mi zacala presmykovat spojka.. nic som s tym nerobil bolo to cim dalej tym horsie a teraz nic Takisto to bolo s prehrievanim motora... prehrieval sa asi tyzden - dva roky dozadu - a teraz nic Zeby tam bol vo vybave aj nejaky korejsky automechanik??
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1997)
BMW 318d (2007)
BMW 318d (2007)
-