::DOPLNKY::
Moderátor: Blue Lanos
- Blue Lanos
Aj ja by som chcel ten novsi mozem sa popytat v daewe co by to stalo
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Reklama
Jojo to je pohoda, kdyz to ma nekdo do servisu kousek Ja tam jezdim velmi nerad protoze je to kapku z ruky
Lanos HB 3dv. 1,6 16V 106+k, sportovní filtr, laděný výfuk, kola Allesio 16", muzika SONY + MAGNAT, zrcátka v barvě, výplet přední masky...
Kbeltuning
Kbeltuning
- Blue Lanos
Nemam to zrovna za rohom ale je to tak 25km Myslis ze to bude pasovat? Dufam, ze ta oska je rovnaka
http://www.cardomain.com/id/27101976
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
q
no tak teraz sa asi budete smiat, ale ja som sa cca pred 2 rokmi pokusal urobit si taketo nalepky doma. presne take ake su tie s imitaciou dreva, lenze ja som ich chcel len okolo vyduchov. trtkal som sa s tym niekolko hodin, vymeriavat to jak... a nakoniec ked som si ich chcel ist nalepit, zistil som, ze su moc tenke (tie okraje vyduchov) nato aby sa tam prilepili tak som to nechal tak...
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Oficial obchod na Lanose vim jen Klodzko, ale maji to ve vsech mototechnach, nebo jak to u nich nazvat, ale v tech malych jen na objednani z katalogu, progooglujte odkaz na prodejce daewoo pobliz nejakeho mesta kde jedete a tam u salonu maji i obchod Jen si myslim, ze taky nemaji vse, mne vetsinu objednavaji, poslou mi pak mail a ja si tam jedu, ale nejaky doplnky tam jsou skladem, tak uvidite
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Díky, já to zkusím.Akri píše:Oficial obchod na Lanose vim jen Klodzko, ale maji to ve vsech mototechnach, nebo jak to u nich nazvat, ale v tech malych jen na objednani z katalogu, progooglujte odkaz na prodejce daewoo pobliz nejakeho mesta kde jedete a tam u salonu maji i obchod Jen si myslim, ze taky nemaji vse, mne vetsinu objednavaji, poslou mi pak mail a ja si tam jedu, ale nejaky doplnky tam jsou skladem, tak uvidite
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Doplnku maji dost skladem, taky takovy drobnosti jako zahradka a mlhovky, svetla a podobne, ale mluvim jen o Klodzku, nevim jak jinde, v tom Klodzku je to desne malinkatej obchudek, ten salon uz ted okupuje Fiat a oni tam maji na lanose jen jedno misto, prece jen fiati jsou v polsku asi jednickou:-)
AKRI - (byl) Muž z Ria !