Rozpadavajuci sa tapacir pod prednou kapotou
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- silencercze
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozpadavajuci sa tapacir pod prednou kapotou
Tak asi takhle ke kunám:
Jestli se nepletu, tak podle smradu by se tou hadicí měla vracet část výfukových plynů, na jízdu ta díra vliv neměla, jel jsem s tím minimálně 30 km, dokonce se mi zdálo že to jede líp No doufám že se ty kun(d)y otráví, teď tam mám provizorně zahradní hadici.
Jestli se nepletu, tak podle smradu by se tou hadicí měla vracet část výfukových plynů, na jízdu ta díra vliv neměla, jel jsem s tím minimálně 30 km, dokonce se mi zdálo že to jede líp No doufám že se ty kun(d)y otráví, teď tam mám provizorně zahradní hadici.
Daewoo Nubira II 2002 1,6 76kW
Byvam na sidlisku a kun je tam ku podivu asi viac,ako v lese .Tak isto mi vykusali tapacir,ked som parkoval v blizkosti smetiakov.Ale vyriesil som to sprejom proti kunam a hlodavcom.od vtedy mam chvalabohu pokoj.musim zaklopat.a to nehovorim o tom,ze som v priestore motora par krat nasiel aj kusky chlebu atd.hlodavce su previti
Daewoo Nubira , sedan , Zelená metalíza , 1.6 16V , 1997 , servo , klima , 4x el.okna
- silencercze
- Kontaktovat uživatele:
No já tam našel skořápky od vajec a tuhle díru, obložení máme na prostředku rozkousaný, nevim proč je to ta láká
Daewoo Nubira II 2002 1,6 76kW
- simone
- Kontaktovat uživatele:
chutí im ako nám čína mnam mnam
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
-
- Kontaktovat uživatele:
No já mám lepšie riešenie-mám plachtovú garáž a pár metrou o nej kontajnéry takže potkany a iné potvory sa tu pohybují lenže v garáži sa my usadila mačka a tak má z hlodavcamy pokoj No pravda je že to tam občas po mačke smrdí ale asi to odplašuje tu havieť takže zatial ju akceptujem