A v servise by mi to urobili??? pretoze predsa len ked sa nieco znici tak to bude na ich triko, nie??? :
A neviete ako je to so zakonom a tymito nabojmi a volantmi???
Naboj na volant
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Nemá to otočený závit?Na Fiatu jsem to tak měl - jestli se nepletu hi hi hiAddithem píše:A v servise by mi to urobili??? pretoze predsa len ked sa nieco znici tak to bude na ich triko, nie??? :
A neviete ako je to so zakonom a tymito nabojmi a volantmi???
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Zakon tusim hovori, ze kazda zmena/uprava na aute ma byt certifikovana alebo take daco... Ale u volantu...no neviem...zeby predpisovali povedzme hrubku a priemer.... Co potom take Zigulaky, co mali miesto volantu ruske kolo Ale je pravda ze mensim volantom by na Zigulaku ani neslo vytocit
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
-
Re: Naboj na volant
Nooo hoši díky za super zpravy o navodu jak sundat ten volnat Taky jsem to zkoušel ale cukal jsem malo jelikož mam auto moc rád tak jsem se bál aby jsem tam neco neodjebal.. no ted vím že musím vyklat a cukat víc no bude to boj mam 60kg i s volantam no to se tam z toho zeseru ale nezvdam to Tomáš