Naboj na volant

Moderátor: Blue Lanos

Addithem

Příspěvek od Addithem »

A v servise by mi to urobili??? pretoze predsa len ked sa nieco znici tak to bude na ich triko, nie??? : :D
A neviete ako je to so zakonom a tymito nabojmi a volantmi???
Reklama

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Addithem píše:A v servise by mi to urobili??? pretoze predsa len ked sa nieco znici tak to bude na ich triko, nie??? : :D
A neviete ako je to so zakonom a tymito nabojmi a volantmi???
Nemá to otočený závit?Na Fiatu jsem to tak měl - jestli se nepletu hi hi hi
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Zakon tusim hovori, ze kazda zmena/uprava na aute ma byt certifikovana alebo take daco... Ale u volantu...no neviem...zeby predpisovali povedzme hrubku a priemer.... Co potom take Zigulaky, co mali miesto volantu ruske kolo :) Ale je pravda ze mensim volantom by na Zigulaku ani neslo vytocit :)
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
samsungcom

Re: Naboj na volant

Příspěvek od samsungcom »

Nooo hoši díky za super zpravy o navodu jak sundat ten volnat :-) Taky jsem to zkoušel ale cukal jsem malo jelikož mam auto moc rád tak jsem se bál aby jsem tam neco neodjebal.. no ted vím že musím vyklat a cukat víc no bude to boj mam 60kg i s volantam no to se tam z toho zeseru ale nezvdam to :-) Tomáš
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“