Kontrolka motoru :(
Moderátor: Blue Lanos
Jasně,vyběhaný motor je ta nejhorší varianta ,ale může to být třeba jenom vadný spínač tlaku oleje,starý "přejetý" olej nebo špatně zvolený typ oleje.Zkus najít někoho kdo Ti změří tlak oleje manometrem.Tlak by měl být 2,5 až 3 bary při 2000 ot/min.
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
- Reklama
kontrolka motoru
Díky za vaše rady a příspěvky.Najeto má dle tachometru 50 tisíc,ale ten olej je opravdu pěkně hnusný.Je to dovoz tak asi jsem někomu pěkně naletěl.V pondělí vyměním olej a filtr a uvidíme.
-
matiz
...to Docente kdo ví...soused má " koktávku TDI " kombi z němec za 160tisíc celkem rok04 a 70tis. km a ... vono to sedí - volant opotřebení, pedály, gumy přední měneny, no těch faktorů je více - a tak prodává svou " koktávku " ta má 280tisíc a tvrdou službu za sebou, ale vypadá načinčaně... a někdo to slupne...no a vo tom to je
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
kontrolka motoru
Zapomněl jsem ještě napsat, že jsem s tím ujel 300 km a to docela svižnou jízdou až 140 km/hod a jel dobře.
Re: kontrolka motoru
Tak jsem vyměnil olej a filtr a je vše OK.Teď mě pro jistotu asi začala zlobil lambda sonda.Neprošel jsem emisema.Nevíte jaký druh lambdy a kolik stojí ? Díky.