Rozleštění laku
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Tak dnes som zistil kde na nexiach sa pise cislo farby nasiel som to v knihe.... No ked otvorite kapotu tak nad maskou hore su dva stitky..Jeden je vlavo ten je biely a je to identifikacny stitok...druhy je vpravo a ten je zafarbeny takou farbou ake mate auto a je to technologicky stitok a na tom stitku je to napisane uplne dole vlavo !!! moja tmavo zelena metaliza je 41L ak mate casu pozrite si to.
- Reklama
Počkej to mě zajímá jak se ta tužka jmenuje? (na ty ťupky od kamínků)Franta P. píše:Kód barvy máš na štítku nad chladičem. Mě to soudruzi z koreje třeba zapoměli ten štítek dát. ale je to tam. Když najdeš dobre obchod kde míchají barvy tak ti namíchaj vše. Akorád si myslim že lak se do spreje s barvou nepřidává.ten musíš mít zvlášť. Já mám spreje, tužku kuličkovou na ťupky od kamínků štětečkovou tužku. dnes jde vše.
to jen zatřeš a pohoda, nebo musíš ještě nějakou spodní vrstvu.?
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jen zatres, neni to oprava laku ale jen kosmetika, jestli to zacalo reznout tak to dlouho nevydrzi jinak to drzi i 15 let
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
hehe jasne ze mam zelenu metalizu tmavu..mam ju taku istu presne ako ty pretoze podla obrazku tvojho auta co mas v profile vidim ze mam presne take iste auto ako ty a aj farbu takze 41Lmartinko píše:konecne viem aku mam farbu.... ja tam totiz ten stitok nemam od novoty ale pokial mas zelenu metal. tak uz viem
vie niekto poradit? jedna zenska mi na parkovisku suchla komplet cely pravy bok auta a ostal tam biely pas od jej laku, skusal som to dat dole tempom a roznymi podobnymi vecami ale drzi jak hluchy dvere. Musim to zbrusit mechanicky so smirglom alebo to mozem prestriekat rovno?? dik za rady Darku , poslal som Ti s. spravu
...to martinko teď jsem nedávno taky leštil tempem, ale pozor musí být na starý laky - je slušně abrasivní...mnohdy i jenom rukama to vrátíš do původního tvaru - nesmíš, ale do toho mlátit kladivem...jenom rukama...prostě pěstí - dlaní, nedávno jsem viděl v televizi " profesionální rovnání " pomocí pák a bez poškození laku - mazaný...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
pokud je to jenom jeji lak tak redidlo 6006 a de to krasne dolu pokud je to tvoje zakladovka tak nastrik, nejspis mas metalizu tak tempem si to jenom vykurvis
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Počkej to mě zajímá jak se ta tužka jmenuje? (na ty ťupky od kamínků)
to jen zatřeš a pohoda, nebo musíš ještě nějakou spodní vrstvu.? [/quote]
Až budu doma tak ji vyfotim. Je to tužka podobná normální propisce. Má kuličku. Když jí přiložíš k místu které chces opravovat tak kulička se zmáčkne a tužka pustí barvu. Ja žádnou spodní vrstvu nedávám. Je to o hodně lepší na drobné škrábance než ten štěteček.
Dá se někde n netu koupit spray s barvou 72U na nexii ale akryl barvu??? protože všude už přešli na vodou ředitelnou barvu ve spreji a tim neni možné něco nastříkat. Vodou ředitelná nekreje a teče. takže hrůza - namíchali mi jí a já ten sprej vyhodil.
to jen zatřeš a pohoda, nebo musíš ještě nějakou spodní vrstvu.? [/quote]
Až budu doma tak ji vyfotim. Je to tužka podobná normální propisce. Má kuličku. Když jí přiložíš k místu které chces opravovat tak kulička se zmáčkne a tužka pustí barvu. Ja žádnou spodní vrstvu nedávám. Je to o hodně lepší na drobné škrábance než ten štěteček.
Dá se někde n netu koupit spray s barvou 72U na nexii ale akryl barvu??? protože všude už přešli na vodou ředitelnou barvu ve spreji a tim neni možné něco nastříkat. Vodou ředitelná nekreje a teče. takže hrůza - namíchali mi jí a já ten sprej vyhodil.
Až budu doma tak ji vyfotim. Je to tužka podobná normální propisce. Má kuličku. Když jí přiložíš k místu které chces opravovat tak kulička se zmáčkne a tužka pustí barvu. Ja žádnou spodní vrstvu nedávám. Je to o hodně lepší na drobné škrábance než ten štěteček.Franta P. píše:Počkej to mě zajímá jak se ta tužka jmenuje? (na ty ťupky od kamínků)
to jen zatřeš a pohoda, nebo musíš ještě nějakou spodní vrstvu.?
Dá se někde n netu koupit spray s barvou 72U na nexii ale akryl barvu??? protože všude už přešli na vodou ředitelnou barvu ve spreji a tim neni možné něco nastříkat. Vodou ředitelná nekreje a teče. takže hrůza - namíchali mi jí a já ten sprej vyhodil.[/quote]
Tak dej vědět až budeš mít čas, jo a ohledně toho stahování okýnek el. tak projdi vrakáče jistě pořídíš a daleko levněji než nové, protože většina Nexii co jsem viděl na vrakáči, je bouchlá předek nebo zadek, bok jsem snad ani neviděl Tak třeba budeš mít štěstí
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
inak, nevie niekto poradit kde by som zohnal metalizu 41L ? bol som sa pytat a vsade maju farby prisposobene skodovkam a taky odtien nemali alebo nevie niekto nejaky priblizny odtien ktory by sa dal lahko zohnat ? potrebujem to na podbehy a blatniky, takze nepatrny rozdiel by nevadil... dik za napady