já jsem nechtěl reagovat , ale taky mám jiný vkus ....Brainman píše:Asi starnu?, ale to se vam fakt libi?
Moja laska - espero
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
- Reklama
Z venku je to moc pěkný, ten vnitřek už je docela odvážnej a vypovídá o majiteli a jeho životním stylu - možná Ale z venku pěkný.
Naposledy upravil(a) conpet dne stř dub 16, 2008 22:39, celkem upraveno 1 x.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim ze ma kazdej jinej vkus a je jeho vec co se svym majetkem dela ale me tohle prijde jako naprosto zniceny auto. Uvedomte si ze zmeny na nem provedene jsou nevratne. Nekdo se tady rozepisoval o "tuzingu" coz je podle meho zrovna treba znak Ferrari na Tom Esperku.
Byl jsem jeho majitelem 3 roky a spise jsem ho povazoval za luxusni limuzinku nez jako objekt tvorby metaloveho fandy. Ale "jak rikam proti gustu zadnej disputat". Toho auta je mi ale lito.
Byl jsem jeho majitelem 3 roky a spise jsem ho povazoval za luxusni limuzinku nez jako objekt tvorby metaloveho fandy. Ale "jak rikam proti gustu zadnej disputat". Toho auta je mi ale lito.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Pravdou je, že na autě co má ujeto 250 000 km se toho moc zničit nedá , ale ....... Jen moje vychování ve francouzkém penzionu mi brání, vyjádřit slovy skutečné pocity při pohledu na toto "auto". Ale komentář si stejně neodpustím : " Das ist hrůůůůůůůůůůůza-maschine"
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- vladimir fodor
- vladimir fodor
Re: Moja laska - espero
je to fakt pekne urobené, a ešte ked si si to sám robil tak z toho musíš mať dobrý picit
je to super...
je to super...
Daewoo espero 1.5DOHC, r.v. 95, 260000km..., fólie, krídlo, MP3, full espero výbava.
- vladimir fodor
Dík,ale tieto fotky už patria len do spomienok.Auto sa dosť zmenilo výmenou svetiel a nárazníka.Ešte čaká na výmenu dverí a striekanie do čiernej perleti.Potom sa uvidí čo s toho vznikne.
tak to sa potom dobre za rok zmenilo, a ešet aj zmení....potom aktualizuj fotky nech je inšpirácia
Daewoo espero 1.5DOHC, r.v. 95, 260000km..., fólie, krídlo, MP3, full espero výbava.
- vladimir fodor
Aktuálna fotka je na je na fore xenony,ale tiež nie konečná.