Nová navigace, TomTom-Garmin-Mio, nebo jiná?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivosi ja pisu ale o N73 a to je trosku neco jinyho ;) Tomika si taky nemuzu vynachvalit :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No jasný, ale psal jsi "Máte někdo jiný typ?", tak jsem ti napsal názor na jiný typ ;) Když nechceš, dobře...budu si to pamatovat :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo a bacha na displej...sice ho na Mobilmanii hodnotí kladně, ale rozlišení je nízký a když to budeš mít ve stojanu na předním skle a bude ti do toho pražit slunce, tak nic neuvidíš....vybírej raději s rozlišním 16 mil a QVGA displejem s reflexivní fólií. I když ti na to praží slunce přímo, vydíš všechno báječně...podloženo vlastními zkušenostmi ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
milosh

Příspěvek od milosh »

No ted mam stale FSC LOOX N500 a pohoda zatim ale i kdyz ho pouzivam minimalne radsi bych neco new a allin1

jinak dik za zkusenosti, stejne ji koupim asi :lol: mam folie takze vidim i ve dne na navigaci dobre 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „POKEC“