Hanzy píše:Chevyman zdravim te a jinak dikez za rychly odkaz,dlouho si tady nebyl a jinak kolecka od tebe slouzi dobre ...
JJ a Leganze fakt slušej a gumy seděj ne?? Já si je koupil znovu na Lacetti.... Vždyť jim nic nebylo....
Dlouho nebyl - mám vždycky takový období
Předváděcí vozy CHEVROLET. V rodině a po příbuzenstvu aktuálně: 1xCHEVROLET ORLANDO 1.8 LTZ, 2xCHEVROLET CRUZE 1.8 LTZ, 1x CHEVROLET AVEO III SDN 1.6 LTZ, 2xCHEVROLET AVEO II HB5 1.4 LT
Hanzy píše:S gumama byl prave problem nejak brzo bylo po nich...resil jsem geometrii ale vse bylo v poho pry se to nekdy stava ze to gumy udelaji...
a jak bylo po nich?? Byly sjetý rovnoměrně??Já už si teda nepamatuju kolik jsem na nich měl najeto já.
No ona je to už třída ULTRA HIGH PERFORMANCE a v týhle třídě životnost není zrovna na prvním místě...
Předváděcí vozy CHEVROLET. V rodině a po příbuzenstvu aktuálně: 1xCHEVROLET ORLANDO 1.8 LTZ, 2xCHEVROLET CRUZE 1.8 LTZ, 1x CHEVROLET AVEO III SDN 1.6 LTZ, 2xCHEVROLET AVEO II HB5 1.4 LT
Prave ze ne zacaly se sjizdet vnitrkem a tak jsem byl na geometrii ta byla v poho a co bylo divne tak i na zadni naprave,prave ze byly jak nove od tebe tak jsem to nechapal ale pry nektere gumy to udelaji tak uz jsem to neresil,bylo po nich za pul roku asi 15000km,jinak byly super a chtel jsem si je koupit znovu ale radeji jsem neryskoval...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
to je jasná volba chce to auto do velkoměsta ne???Lacetti na stěhování a Captivu na Moravu ...jak jinak
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
to je jasná volba chce to auto do velkoměsta ne???Lacetti na stěhování a Captivu na Moravu ...jak jinak
To jo ale kdyz dostavas zadara je treba uvazovat jinak a brat to nejcenejsi Epicu prodas koupis pak 2 Sparky a jeste ti zustane balik na benal... Ale mas to jedno ja uz na to stavim garaze...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG