Vymenit olej a uvidis...vidis i Jirka reznik je profik do aut a hned to rozlustil...Ivoš píše:Jirko, dneska už to nedělalo, ale když jsem prošel pár témat, tak si taky myslím, že je to olej
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Vymenit olej a uvidis...vidis i Jirka reznik je profik do aut a hned to rozlustil...Ivoš píše:Jirko, dneska už to nedělalo, ale když jsem prošel pár témat, tak si taky myslím, že je to olej
Hustý.kitt2002 píše: Sundali sme vanu, jen tak mimochodem, pri vyndavani vany se musi odsroubovat poloosa od prevodovky, jinak se nesunda...Sundali sme klec klikovky a nasledne saly.....Foto sem snad vpoho nahraju...Byl povolenej sroub na prvni ojnici a vylagrovalo to salu. Prestalo to pak mazat a dalsi jsou taky chycene. Ale to prvni oblozeni je totalne kaput. Jinak to uz muselo bejt nacaty peknejch par tisic km. Klikovka je celkem ok, nastesti....takze objednaval saly komplet, potom rozvodovej remen, ma 45000km a vsechny mozny tesneni a naplne...
Haahaa, taky jsem si rikal : a tech penezpalikx píše:no koukam stary znamy motror 2,0.to znam.
ale pokud je v tomto stavu lagr tak klikovka temer urcite neni v poradku a nebo ne tak aby vydrzela dalsich 100 tis km.ale delej jak uznas za vhodne.
to ze se musi u 2,0 motoru povolit domecek poloosy vim vzdy jsme pak ubrousili vanu aby to slo priste sendat snadneni.nove modely ji ubrousenou uz maji z vyroby.
olej se tam leje horem pres odvzdusnovaci sroub na razeni.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |