Toz ja se teda taky pochlubim, ja byl nejdal loni v Baldovci!Ivoš píše:To víš Václave, musíme se pochlubit
A na dovolenou nejezdim, ale zasadne litam...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Toz ja se teda taky pochlubim, ja byl nejdal loni v Baldovci!Ivoš píše:To víš Václave, musíme se pochlubit
Člověče, já bych taky lítal, ale já musím mít u sebe auto....nechce se mi v těch destinacích půjčovat nějaký křáp....tak zatím vybírám místa, kam dojedu v pohodě autem Ale časem taky asi dospěju do stádia, kdy raději poletím 2 hodiny, než abych jel celej den autemSlam píše:Toz ja se teda taky pochlubim, ja byl nejdal loni v Baldovci!Ivoš píše:To víš Václave, musíme se pochlubit
A na dovolenou nejezdim, ale zasadne litam...
Ivoš píše: Já osobně nejdál Chorvatsko - nedaleko Trogiru...tam a zpět asi 2 000 km též Kombi.
Tím bych se teda rozhodně nechlubil. Vrchol lenosti!!!Ivoš píše:A na pláž jsem jezdil autem Pravda, bylo to asi 200 m, ale zpátky se trmácet do kopce
No jeste se nam nestalo, ze by nas na dovoleny v miste pobytu nekdo nekam nedovezl v prijemne klimatizovanem vozidle, navic jezdit sam v pro Evropana exoticke zemi je myslim celkem o hubu...Ivoš píše:Člověče, já bych taky lítal, ale já musím mít u sebe auto....nechce se mi v těch destinacích půjčovat nějaký křáp....
A ted si predstav, ze napr. cesta na posledni dovolenou trvala skoro 8 hodin letadlem pres 2 casovy pasma...Ivoš píše:Ale časem taky asi dospěju do stádia, kdy raději poletím 2 hodiny, než abych jel celej den autem
Ivoš píše:Nekeceeej...Ve Slatine jsem byl i já ....akorát jsem byl až na kopce...přes ulici byl obchod (tam jsem s bráchou chodil pro pivo a pro Proška ) A na pláž jsem jezdil autem Pravda, bylo to asi 200 m, ale zpátky se trmácet do kopce No to je mazec, 2 Daewáci ve stejným zapadákově Výborná byla ta restaurace u toho mola, z kterýho se jezdilo do Splitu lodí. Měli tam Ožujsko za 8 Kun....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |