Staré klíče

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Serpico

Příspěvek od Serpico »

...skip63 můžeš rejpat - ale palikx má dobrý ceny a navíc umí, je schopen tam patřičný díl namontovat a to se cení při dnešních cenách servisů... a nemá sloní pamět...tak budeš mít třeba šanci...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

Serpico

nexia

Příspěvek od Serpico »

...jinak skip63 nenavážím se to tebe, opravdu neéé - potom co jsem sponzoroval SRBA servis a stálo mě to 20 litrů a furt jenom šermovali scannerem 11 a fakturami, ale skutek utek, no voni se spíš u toho modlili, aby jsem zase přišel s prachama...no a pak to dal do kupy palikx, ted přiznávám jsem jezdící, mluvící a píšící reklama palikxe...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
skip63

Re: nexia

Příspěvek od skip63 »

Serpico píše:...jinak skip63 nenavážím se to tebe, opravdu neéé - potom co jsem sponzoroval SRBA servis a stálo mě to 20 litrů a furt jenom šermovali scannerem 11 a fakturami, ale skutek utek, no voni se spíš u toho modlili, aby jsem zase přišel s prachama...no a pak to dal do kupy palikx, ted přiznávám jsem jezdící, mluvící a píšící reklama palikxe...

Mějte se fajn
Ahoj mě je to jedno sem splachovaci jen sem psal že i jinde to dělaj z origoš kliče za stejnou cenu tot vše.
Jinak se měj
Fiat Brava 1,2 16V červena r.v.99
Nexia GTX 16V Hatchback3 bilá r.v.96
predtim favo 136L r.v.90
nexxi

klíč

Příspěvek od nexxi »

tak děkuju všem za rady, nebyl to takovej problém jak se tvářili v mísním zámečnictví, v brně v tescu mi udělali klíč na počkání za 250kč a je to bez problému:)
Hynek

Re: klíč

Příspěvek od Hynek »

nexxi píše:tak děkuju všem za rady, nebyl to takovej problém jak se tvářili v mísním zámečnictví, v brně v tescu mi udělali klíč na počkání za 250kč a je to bez problému:)

:D :) :cry: Zase si potvrdil starou pravdu , že když dva dělají totéž , n e n í to totéž!!!! :roll:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jen se zeptam v tescu za 250 s cipem?asi ne.a origo klic bez cipu stoji taky tak nejak ale jsou 2 typy a jeden dokonce jen 120 kc.
jo a o rozdilu original a neoriginal klice asi nema smysl mluvit.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
nexxi

Příspěvek od nexxi »

palikx píše:jen se zeptam v tescu za 250 s cipem?asi ne.a origo klic bez cipu stoji taky tak nejak ale jsou 2 typy a jeden dokonce jen 120 kc.
jo a o rozdilu original a neoriginal klice asi nema smysl mluvit.
jéj to se mě ptáš na moc,ale myslím že prostě jenom obrousili kov na tvar mého klíče.. vůbec tomu nerozumím,pro mě je důležité,že se tím dostanu do svýho auta a nastartuju s tím... jediné co mě docela překvapilo,že po mě nechtěli žádný doklad totožnosti,o autě nic.. že v podstatě kdybych někomu ukradla klíč a nechala si podle něj udělat jinej,že na to nepřijdou..
Serpico

nexia

Příspěvek od Serpico »

...jenom na závěr, nebudu nikdy licitovat s palikxem o ceně - to pro mě nemá smysl - na pomyslných vaháh je poctivě odvedená práce za zlomek ceny v servisu a kamarádská záruka a to je pro mě víc, i kdyby si něco přihodil, nevadilo by mi to, jsou to prostě věci pochopitelné... ( a taky pro to jede autem, prostě náklady)...nakonec pokud pro něco pojedu sám, tak mi to taky bude stát čas a benzín

Mějte se fajn

serpico
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“