Copak se to u Matýzků děje?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Rado,držím palce,ja budem mať v máji 1.výročie,ženil som sa vlani 26.5.,ako svadobné vozítko nám poslúžillo Tico,svadobčania došli na všelijakých fárach,napr. Renault Safrane a my najprv snúbenci a potom novomanželia pekne na Ticu. Až po svadbe sme sa rozhodli obnoviť vozový park,nebolo jednoznačne povedané,že Matízek,ale kórejský hatchback do 5 rokov stáří, 50 000 km a 170 000 SK,ale inak priženil som sa do Daewoo- rodiny,už som to tu bol spomínal.svokor mal Nexiu sedan,kým ju nerozbil,potom presedlal na Fóbiu "..jakej pán,takovej krám....",švagor má Lososa no a ja som bol vyženil Tico,ale to všetko som tu už bol spomínal. Takže Rado,veľa šťastia,nech Ti to vyjde a dúfam,že sa nám podarí spoznať sa aj osobne,trebárs na jeseň v Maníne,alebo kde už bude zraz na Slovensku.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
no nebola,no čo už ,ako vy Češi vravíte Zmýlená neplatí ,ja zas hovorím,že mne úplne všetko v živote vyšlo podľa peadstáv,ale až na druhý pokus
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
matiz
...rado vše nej... to Alvin i druhý a třeba i třetí pokus se počítá...čtvrtý je mimo klasifikaci, ale prostě je...
Mějte se rádi... no až do s....
Mějte se rádi... no až do s....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Srdečne gratulujem,Veľa šťastia nech Vám to vydrží a veľa spoločných šťastných kilometrov na ceste životom...
matiz
...to Radko vše nej ... " na dlouhý plavbě, uskalími manželského života " ale hlavně - štěští, pohodu, pochopení a " společnou radost... "
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico