Protože oply rozsviceli světlo tím že se vytáhlo kolečko na zozsvicení hlavních světel. tobě pohasíná, mě ne. a zhasne ti hned když otočíš klíčkem???
Já dle potředy za jízdy si rosvítim bodovku
Nezhasína mi hneď ako otočím klúčom, je to závislé na zatvorení dverí, čiže zhasína postupne po zatvorení dverí a v jednej polohe svieti celé aj s tými "bodovkami" po stranách a v druhej polohe svieti len stred. dá sa to aj tak, že so stredom svieti buď pravá alebo ľavá bodovka- záleží v akej polohe sú tie dva pozdĺžne prepínače medzi stredovým svetlom a tými bodovkami. Hm, hlavne nech funguje
este som sa zabudol opytat, ked otvorim zadne dvere, to je jedno ktore, tak sa mi to svetlo nerozsvieti, mal som to rozobrane. je to vycistrene, vsetko jak ma byt ale volako to nefachci... mohli sa mi tie kable niekde vnutry rozpojit alebo kde mam hladat problem...
dveřní spínače jsou všechny paraelně spojený, takže by to mělo dělat to samý jako na předních dveřích
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Ony jsou různé délky, ale hlavně různé výkony - tu, co máš v odkazu, je 3 Waty, na osvětlení RZ bývá 5 Wattů a pro vnitřní osvětlení bývá 10 Wattů. Nejlépe bude, když rozděláš, koukneš na watáž, a podle toho koupíš .
Ja uz mam cele vnutorne osvetlenie oledkovane . Investicia trochu vyssia nez do ziaroviek, ale toto uz pojde z auta do auta. A svieti to omnoho lepsie nz ziarovky, pretoze aj pri pomere wataze 1:5 je ledka svietivejsia lebo ma sustredene svetlo do jedneho polpriestoru a neosvetlkuje zbytocne polovicou vykonu priestor pod objimkou.