Letní gumy

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Rodis

Příspěvek od Rodis »

Ja by som sa rád opýtal FrantuP na tie spätné zrkadlá, ktoré ma zaujali :!: už aj pre to, že nie sú originál ale veľmi dobre vypadajú. No a ešte otázočka, Nexia je prestriekaná celá - nový lak, alebo len doplnky (kridlo, zrkadla...)
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...

Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Ahoj. Možná tu bude mít někdo námitky že se tu řeší něco jiného než je téma. Ale mě to osobně nevadí.
Zrcátrka jsou M3 s adaptéry na Kadetta.
Jinak auto má původní lak jen zrcátka jsou stříkaná a křídlo také.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Franta P. píše:Prosim vás kolegové, scháním 2ks pokliček ale můžou být i 4ks protože je tomu kámošovi co mi je prodal někdo ukradl. nevíte o nějakých nebo kde bych je mohl sehnat??? ale na "15" kola. vim o jedné sadě ale ta je na "14" takže jsou menší. Obrázek
Prosím vás kolegové nepomohl by mi někdo z Vás sehnat už zmiňované středové krytky. Není to vůbec jednoduché. Děkuji

vypadá to že se shodují i stěmito krytkami:
https://www.nexiaclub.com/gallery.php?a ... dia_id=462
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Zajdi v sobotu niekde k nejakemu hypermarketu :lol: :lol: :lol:
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

když je ještě měl kamarád a ukradli mu je tak já za pár dní viděl v táboře u Tesca Opela Astru, který měl úplně ty samé kola. Jenže byl navečer a bylo vidět a kolem se motalo hodně lidí tak sem nemohl nic dělat. to by byla sebevražda. :shock: :shock: :shock: jo kdyby byla noc tak...
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Franta P. píše:když je ještě měl kamarád a ukradli mu je tak já za pár dní viděl v táboře u Tesca Opela Astru, který měl úplně ty samé kola. Jenže byl navečer a bylo vidět a kolem se motalo hodně lidí tak sem nemohl nic dělat. to by byla sebevražda. :shock: :shock: :shock: jo kdyby byla noc tak...
:lol: :lol: :lol: Ale sa hovori, ze pod lampou je najvacsia tma.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

když je někdo ukradl z těch mejch kol tak si je zase musim ukrást zpět. :lol: :lol: :lol: to máte jako s anténou na felicie.
ale už vážně. kde je seženu???
Obrázek
Serpico

nexia

Příspěvek od Serpico »

...no vona to je vlastně " řetězová " reakce, děkuji nechci, sám jsem ji nechal v minulém století při nedostatku stěračů ap., ale nikdy jsem neukrad stěrače, který někdo ukradl mě...další problémy rozbité boční okno vykradené rádio spolu s poškozeným panelem...ale taky to odsuzuji, ale nepřál bych ti narazit na lidi, který to se...jako mě...a legislativa nic to bylo " keců " třikrát a dost...ale možná to mají na slováči

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Na slováči??? co to je???
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Na Slovensku ;) .....jinak zkus zajít normálně do prodejny firmy, která vyrábí disky co máš....nebo do krámu s hliníkáčema...nebo vůbec nejlepší je najít si tu firmu na netu, a pokud nemají zastoupení v ČR, tak jim napsat mail, jestli by ti třeba 4 kusy neposlali poštou.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

nexia

Příspěvek od Serpico »

...to Franta P ...já to nevím přesně - ale pokud na slovensku platí třikrát a dost - tak počtvrtý " dotyčný " zloděj dostane exemplární trest...prosím Tě, to nemyslím osobně, od tebe to byl žert..., tak jsem to taky bral...no jinak taky mi dvakrát ukradli poklice, prostě " legislativa " by to měla oceňovat, no... ale to by ji někdo musel tvořit, připomínkovat, schvalovat... a ne chrápat v parlamentu a jenom prodávat ( privatizovat ...) to co zbylo...anebo tam třeba vůbec nechodit..
já se omlouvám politika sem nepatří...to je jenom reakce na to co nás trápí...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Kontakoval sem firmy který prodávají Artec a ty mi napsali že ty disky se už nevyrábí tak nejsou i pokličky :cry:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“