8)Miloši, krásnej diktát. Proto ti chci napsat. Jdi do prdele, tohle se ve svobodné společnosti nedělá. Klidně mi dej BAN, je mi to fuk.
Daewoo miluju a zůstanu věrnej. Show must go on.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Hanzy, podpora pro Baldovec je jasná, takže tam sraz bude (tím se nepřipojuji k podpoře této lokality, pouze konstatuji zřejmý fakt). Tím chci říct, když dáš hlasování, tak z něj už rovnou Baldovec vyhoď. Ať je jasný, že to hlasování se týká JINÝHO srazu.Hanzy píše:Jasne v klidu a hlasovani zadne nebylo to byl pokus radne hlasovani bude a pokud vyhraje Baldovec tak vyhraje a pojedem tam a nic se nedeje a vse v poho...
No ještě ty začínej.Ivoš píše:Aha, soudruzi. To nám to pěkně dopadlo. Je mi líto, ale v tomhle být nechci. Jsem pro svobodu a demokracii. Takže papa a mějte se krásně.
8)Miloši, krásnej diktát. Proto ti chci napsat. Jdi do prdele, tohle se ve svobodné společnosti nedělá. Klidně mi dej BAN, je mi to fuk.
Daewoo miluju a zůstanu věrnej. Show must go on.
Jasně,kvůli jedné "hádce to tady celé rozpustíme,Milosh vymaže celé forum,zruší vše a pojedeme si každý na svém písečku.-peha- píše:No po takých problémoch som skoro rohodnutý že nejedem nikdeNež rohádať fórum tak sa na to vyserme a robme si každý čo chce a my s Táňou pojedeme len tak na výlet a tým som skončil
Ale proč třeba nezvolit jiné místo,v tom problém nevidím,ale přeci se musíme dohodnout. Jestliže je 70% lidí pro Baldovec,tak se jede na Baldovec. Jestliže 70% lidí bude pro Ostravu,tak se jede do Ostravy. Na tom nic není. Já pak nechápu,proč se to tady takhle blbě řeší. Jsme pak nas...í jeden na druhého a nikam to nevede.Goose píše:Melo se to utnout hned ze zacatku co se zaclo pochybovat o Baldovci a rovnou zavelet Baldovec...predeslo by se snad tem hadkam...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |