skorpion, píše:to SPEEDY: a jak si vyresil izolaci elektriky????prece jenom zpredu jde nejvic vody nejenom pri desti.taky jsem premyslel o dennim sviceni ale bojim se by se mi to nesluslo tim ze do toho natece

Moderátor: Blue Lanos
skorpion, píše:to SPEEDY: a jak si vyresil izolaci elektriky????prece jenom zpredu jde nejvic vody nejenom pri desti.taky jsem premyslel o dennim sviceni ale bojim se by se mi to nesluslo tim ze do toho natece
No vypada to krasne, ale na tom miste bych se o ne dost bal... nejednou se mi "inkriminovane misto" povedlo orazitkovat vysokym obrubnikem nebo zmrzlou snehovou barierou....-peha- píše:Já taky štrachal a hned sem je nahodil bez VT ale skutočné a je to perfekt
Aj som si myslel s tym VT ale nebol som si isty ci je to na 100 % to kedze sme sa bavili o diodach-peha- píše:Sú to pásiky nalepené ale keď svieti slniečko tak to moc nevidno no ale keď je šero a pod mrakom tak to svieti perfektne a VT je tuning ako na oko čiže vyrtuálný![]()
:lol:Jo niekdo sa pítal kde som to kúpil tak tu je stránka a došli asi tak za 5 dní na dobierku
![]()
http://www.xenonybn.sk/
To som si uz vsimol ked som bludil po e-shopoch. Teraz ale budem musiet setrit na servis bo cakam ze bude dost drahy ale o tom probleme asi zalozim nove vlakno-peha- píše:Parkovačky sú normálne modré diódy kúpené na čerpačke a majú ich skoro všade aj v iných farbách asi okolo 150 sk za pár![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |