Sportovní podvozek-help
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Hanzy
ferino28 píše:Neviem, preco sa tak vyjadrujes o tom Mercedesu. Mas zlu skusenost? Kolko ludi nadava na Daewoo a pritom u nas doma sa nan nestazujem, prave naopak, lacna udrzba. Hovoris, ze Mercedes neoslovi? Pochopil som ta tak, ze ho beries ako tuctove auto, proste ako kazde ine. Hmm, preco nie, ma styri kolesa, motor a vyfuk ako kazde ine auto. A co potom koncern VW? Ty saza kazdou Octaviou, A6-kou, Pasatom ... otocis??? Je ho vsade plno a pritom sa stale ludom paci a pritom nema nic nezvycajne. Mercedes ma ale aj svoje skvosty, ktore nie su az tak tuctove a preto oslovuju. Ale taketo nieco by ta uz z dialky svojim prejavom urcite zaujalo, aj ked je to seriovka (450 kW) Tieto auta su vecou image a to kazdy chce ukazat inak.
Ale jak rikam kdyz projede Mercedes tak je to tuctovka denne kolem x osobaku x nakladaku to same WV ale kdyz vidis Ferrari tak te hned prasti do oci a kdyz ne tak zvuk ti prefici hlavou... Jinak v klidu nase vecna debata co se tyce F1 kukni tam...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ja jsem uprime SLR McLaren mockrat na silnici nevidel...abych pravdu rekl ani jednou,jen na vystavach...takze za tim bych se otocil ikdyby z druhe strany jelo 10 Ferrari...to je totiz oproti nemu "tuctovka"...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Co je SLR McLeren naky novy extra big naladak od Mercedesu????Vidis uz od nazvu je to kravina nic rikajici vetsine!!!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Ano pane seeeeef mate pravdu!
Takze nejlepsi podvozek ma Ferrari jako vse ostatni nebot i letos vyhraje F1 vo tom zadna...
Takze nejlepsi podvozek ma Ferrari jako vse ostatni nebot i letos vyhraje F1 vo tom zadna...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
guys, len mala poznamka k dozivotnej zaruke - plati pocas zivotnosti daneho komponentu, pricom byva niekde inde napisane, kolko taka bezna zivotnost je. vynimkou su napriklad sluchatka KOSS a pod., kde to cloveku naozaj vymenia asi hocikedy, ale neviem ako by to bolo s dozivotnou zarukou napr. na tuzkovu baterku .
nieco podobne sa da najst aj pri "100%" vyrobkoch. ked zoberiem deci dzusu, zmiesam to so 4 deci vody a nazvem to "100% grankov pomarancovy dzus", tak je to "100%" dzus bez ohladu na to, ze je tam pomaranca len nieco okolo 20%, takze pozor na to, taketo veci treba posudzovat indi vindi...
nieco podobne sa da najst aj pri "100%" vyrobkoch. ked zoberiem deci dzusu, zmiesam to so 4 deci vody a nazvem to "100% grankov pomarancovy dzus", tak je to "100%" dzus bez ohladu na to, ze je tam pomaranca len nieco okolo 20%, takze pozor na to, taketo veci treba posudzovat indi vindi...