koukam ze sem se nekoho dotknulIvan píše:Slavek píše: prodat nexii
ivane u tebe by to uz nemelo cenu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
koukam ze sem se nekoho dotknulIvan píše:Slavek píše: prodat nexii
Jak říkám, je to Tvůj a jen Tvůj problém, ale až někdy bude na výstavišti Autotec takový ten trenažér simulující náraz v 50 km/h, tak si na to zajdi, hrdino.newnexia píše:hehe som rad že sa do mna seci pustate ale uz mam to pipanie odpojene mimo mesta si samozrejme davam pas...len v meste kde sa najviac poradi ist 60 a aj to len par km a parkujem si nedavam a to pipanie ma fakt sere tak nakladajte dalej
Neohrozuje tym bohuzial len seba. Na nete bolo nechutne videjko ako nepriputany treti clovek v strede zadnej sedacky na stojacom aute po naraze ineho auta spredu (v nafilmovanej scenke stojace auto s 5timi ludmi odbocovalo vlavo a davalo prednost a narazilo do nich auto rezuce zakrutu ciastocne v protismere), tak tento treti pasazier zo zadnej sedacky najpr zlomil tusim ruku spolujazdcovi vpredu a potom zabil spolujazdca vzadu vpravo sam uz vtedy mrtvy vdaka palubnej doske. Takze ja nutim putat sa vsetkych co mam v aute.Ivan píše:Je to jeho problém, že se nepoutá. Je to hrdinství na nesprávném místě, ale naštěstí tím ohrožuje jen sebe.
Jistě, ale to samé může udělat kniha ležící na zadním platu nebo taška s notebookem... Primárně ohrožuje sebe.ppp píše:Neohrozuje tym bohuzial len seba. Na nete bolo nechutne videjko ako nepriputany treti clovek v strede zadnej sedacky na stojacom aute po naraze ineho auta spredu (v nafilmovanej scenke stojace auto s 5timi ludmi odbocovalo vlavo a davalo prednost a narazilo do nich auto rezuce zakrutu ciastocne v protismere), tak tento treti pasazier zo zadnej sedacky najpr zlomil tusim ruku spolujazdcovi vpredu a potom zabil spolujazdca vzadu vpravo sam uz vtedy mrtvy vdaka palubnej doske. Takze ja nutim putat sa vsetkych co mam v aute.Ivan píše:Je to jeho problém, že se nepoutá. Je to hrdinství na nesprávném místě, ale naštěstí tím ohrožuje jen sebe.
Ale zase nemam rad ked mi pipak pipa, pretoze sa putam az ked nastartujem.
I když mě pípání v Nubiře taky štve, hlavně když vykládám auto a poslouchám radio, tak furt řve gong, neřeším to a poutám se vždy a nutím k tomu celou posádku. Jinak z vlastní zkušenosti vím, jaká rána to je, když v cca 30 si dáš pusu s tramvají...... Od té doby se poutám i když jedu 100 m pro noviny Kamarád kdysi myl před barákem motorku a pak ji odvážel za roh do garáže, sedl na ni v tričku a bez helmy a na tom rohu ho přehlíd frajer v autě. Zlomená čelist udělá své nemluvě o koleně které si s obrubníkem moc nerozumělo...... Takže poutat, poutat a potřetí jsem to už zapomělnewnexia píše:hehe som rad že sa do mna seci pustate ale uz mam to pipanie odpojene mimo mesta si samozrejme davam pas...len v meste kde sa najviac poradi ist 60 a aj to len par km a parkujem si nedavam a to pipanie ma fakt sere tak nakladajte dalej
Standardně to pípá, asi to máš pokažený ...OConnor píše:mna zase stve ze mne to nepipa pri rozsvietenych svetlach, ale inac to pipa... ako to vyriesit aby pipalo aj pri svetlach???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |