USB sloty - opět nefunkční !!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
To by se musel hodně snažit aby dnes sehnal 1.1 , ale máš pravdu mohl by se najít někdo kdo by se mu to snažil vnutit.dedo.miki píše:Len tam daj USB2 a nie 1PEZ píše:Pokud ti můžu poradit kup si pak USB prodlužovák a zařízení které často měníš zapojuj do něj, ( jde koupit i USB HUB s kablem) Můžeš si to vytáhnou kam budeš chtít abys to měl po ruce a nelezl dozadu za comp.Ivoš píše:Myslel jsem ovladače řadiče.....no každopádně koupím USBčko do PCI...technik říkal, že se podívá jestli nejsou nějak mechanicky poškozený, ale spíš asi odešly....teď už totiž ani nesvítí zařízení....takže konec...fňuk
Š120; Felicie combi 2x; Renault 19; Renault Thalia; Kia Shuma; Daewoo Evanda
To nevadí je to zpětně kompatibilní, jak píše dedo kup 2.0. Dělal jsem to v poslední době několikrát a není důvod proč by ti to nemělo jet.Ivoš píše:Ono totiž to je asi 10 let starej PC a ta deska víc než 1.1 USB nezvládne...ten prodlužovák USB mám (ne HUB) a právě přes něj jsem střídal ty zařízení....asi opravdu byl problém v tom, že ty sloty jsou DEAD....
Š120; Felicie combi 2x; Renault 19; Renault Thalia; Kia Shuma; Daewoo Evanda
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Pomaly s tou kartou 4x USB2.0. Ja som taku dal do starsieho PCdla a po pripojeni akehokolvek zariadenia do USB masina zamrzla. Po kadejakych testoch a hladani chyby bolo jasne, ze problem je prave v rychlosti. PCdlo este ustihalo prenos cez stary USB port, ale uz nestihlo prenos udajov cez zbernicu rychlostou USB2 a "uleteli" prerusenia. Ak mas moznost, radsej si kartu najprv pozicaj a otestuj.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black