USB sloty - opět nefunkční !!!

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ono totiž to je asi 10 let starej PC a ta deska víc než 1.1 USB nezvládne...ten prodlužovák USB mám (ne HUB) a právě přes něj jsem střídal ty zařízení....asi opravdu byl problém v tom, že ty sloty jsou DEAD....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

PEZ

Příspěvek od PEZ »

dedo.miki píše:
PEZ píše:
Ivoš píše:Myslel jsem ovladače řadiče.....no každopádně koupím USBčko do PCI...technik říkal, že se podívá jestli nejsou nějak mechanicky poškozený, ale spíš asi odešly....teď už totiž ani nesvítí zařízení....takže konec...fňuk :cry: :cry:
Pokud ti můžu poradit kup si pak USB prodlužovák a zařízení které často měníš zapojuj do něj, ( jde koupit i USB HUB s kablem) Můžeš si to vytáhnou kam budeš chtít abys to měl po ruce a nelezl dozadu za comp.
Len tam daj USB2 a nie 1
To by se musel hodně snažit aby dnes sehnal 1.1 ;) , ale máš pravdu mohl by se najít někdo kdo by se mu to snažil vnutit.
Š120; Felicie combi 2x; Renault 19; Renault Thalia; Kia Shuma; Daewoo Evanda
PEZ

Příspěvek od PEZ »

Ivoš píše:Ono totiž to je asi 10 let starej PC a ta deska víc než 1.1 USB nezvládne...ten prodlužovák USB mám (ne HUB) a právě přes něj jsem střídal ty zařízení....asi opravdu byl problém v tom, že ty sloty jsou DEAD....
To nevadí je to zpětně kompatibilní, jak píše dedo kup 2.0. Dělal jsem to v poslední době několikrát a není důvod proč by ti to nemělo jet.
Š120; Felicie combi 2x; Renault 19; Renault Thalia; Kia Shuma; Daewoo Evanda
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

A to chceš od takého deduška ešte výkon? Môžeš dať do PCI kartu na 4 USB2 a ak máš XP sp2 tak budeš mať USB2.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Aháá, no tak to je luxus, super...děkuji ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Pomaly s tou kartou 4x USB2.0. Ja som taku dal do starsieho PCdla a po pripojeni akehokolvek zariadenia do USB masina zamrzla. Po kadejakych testoch a hladani chyby bolo jasne, ze problem je prave v rychlosti. PCdlo este ustihalo prenos cez stary USB port, ale uz nestihlo prenos udajov cez zbernicu rychlostou USB2 a "uleteli" prerusenia. Ak mas moznost, radsej si kartu najprv pozicaj a otestuj.
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Odpovědět

Zpět na „POKEC“