newnexia píše:ludia mam nessi 3 mesiace...jak zistim kedy treba vymenit rozvody...prip ine veci ?? ale najcastejsie pokim auto ide asi rozvody mimo oleja :D dik a pekne vianoce
Dodržuj servisní prohlídky a preventivně měň věci, které se mají měnit, aniž by se tvářily, že je třeba je měnit Samozřejmě rozumně, ale vyplatí se na servisu extrémně nešetřit. Tabulka servisních prohlídek je k dispozici na daewooclubu.
newnexia píše:ludia mam nessi 3 mesiace...jak zistim kedy treba vymenit rozvody...prip ine veci ?? ale najcastejsie pokim auto ide asi rozvody mimo oleja :D dik a pekne vianoce
Podívej se do tabulky , kterou jsem dal na forum NEXIA a bude ti to jasné!
to je ten problem ze neviem co bolo kedy menenee ja som nanej najazdil len okolo 3-4 tisic.....zatial....no ked dojdem do autoriz.servisu carex napr....a poviem im vymente co treba nedoplatim sa
newnexia píše:to je ten problem ze neviem co bolo kedy menenee ja som nanej najazdil len okolo 3-4 tisic.....zatial....no ked dojdem do autoriz.servisu carex napr....a poviem im vymente co treba nedoplatim sa
Na autorizovaný servise se vykašli - zbytečně drahá práce i díly. Napiš, odkud jsi, poradíme.
s jrd mclaren som uz bol fajn chalanko vymenil mi mechanizmus stieracou ale nemozem od neho preboha chcet aby mi vymienal rozvody a setky tieto veci nie ??
Tak,tak nemusi vsetko robit on, staci ak si sikovnejsi a urobis si to sam, ide len o to aby si vedel ako sa co rozobera a spat sklada a coho sa vyvarovat. Nexia je nastastie celkon jednoducha a aj mot. priestore je este celkom dost miesta, takze v podstate sa da ku vsetkemu jednoducho dostat, len davat pozor ked nieco rozoberas aby si to aj spravne zlozil.
newnexia píše:s jrd mclaren som uz bol fajn chalanko vymenil mi mechanizmus stieracou ale nemozem od neho preboha chcet aby mi vymienal rozvody a setky tieto veci nie ??
Tak se s ním domluv. Nemusíš mu platit 600 Kč za hodinu práce, ale když se nezeptáš, tak nic nevíš
Já mám Nesinku zděděnů po bráchovi (cubafire) a protože jí nešlapalo LPG, tak jsem to nechal dat do pořádku a teď na ni čeká v průjezdě nový olejík od SHELL. Ať si taky zamlsá, když jsou ty Vánoce. A ještě jí chrastí altík, tak nové ložiska. Myslím, že si nemože stěžovat.