Čirá přední optika na Nexii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Mě je celkem jedno jestli mám na autě něco co jiný nemá. Já hlavně vim že na pelhřimovskym okrese sem jeden ze strašně mála kdo má nexii. A jsem jediný kdo má nexii sedana vínové barvy + malinko doplňků navíc. Takžemilosh píše:Franto, ty jsi nikdy na aute nechtel mit neco co nikdo jiny nema (zatim)? ...Franta P. píše:Nevim proč nám Ivan neřekne kde přesně zakoupil tu jeho.
A myslel sem si že si tady máme v různých věcech pomáhat. Tak ať si to Ivan nechá.
Franto, tak tys to fakt nepochopil, to nemusis mit nexii ale treba skodovku protoze tu ma kazdej druhej a na ni sezenes vse kdyz ti nevadi ze soused bude mit uplne stejny auto
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Franto, já vím, kde je sehnat (teda asi to nejsou přesně stejný jako má Ivan, ale bohužel bychom museli objednat 100 ks...je to z Číny...netuším jestli jsou se vším všudy jak mají být, ale jsem s nimi v jednání...potřebuju je jen dokopat k tomu, abych nemusel objednávat min. 100 ks od každého druhu světla...bohužel se mi to zatím nedaří.Franta P. píše:Mě je celkem jedno jestli mám na autě něco co jiný nemá. Já hlavně vim že na pelhřimovskym okrese sem jeden ze strašně mála kdo má nexii. A jsem jediný kdo má nexii sedana vínové barvy + malinko doplňků navíc. Takžemilosh píše:Franto, ty jsi nikdy na aute nechtel mit neco co nikdo jiny nema (zatim)? ...Franta P. píše:Nevim proč nám Ivan neřekne kde přesně zakoupil tu jeho.
A myslel sem si že si tady máme v různých věcech pomáhat. Tak ať si to Ivan nechá.
Můžem mít buď tyhle Crystal
nebo takováhle světla:
nebo takováhle:
Doufám, že se mi s nima povede udělat deal....zatím to bohužel moc nevypadá, protože komunikace s nima je dost obtížná....představujou si to tak, že jim napíšeš kód zboží, množství min. 100 ks a oni to pošlou....uvidíme
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Super. Mě by se líbili ty druhý. s těma čočkama. Jestli je to od Kopáčka, tak sem jim psal zkrze čiré zadní, které mají v e-shopu, jestli je mají na skladě tak mi taky neodepsali.
Pro Miloshe. Právě že na nexii je obtížné něco sehnat tak si myslim že by sme si tu měli vzájemně pomoct. A myslim si že by nevadilo že dvě nexie, teda má a Ivanova, které jsou od sebe někakejch cca 100km mají stejné světla. Ale jestli jde jen o princip, Tak sorry.
Pro Miloshe. Právě že na nexii je obtížné něco sehnat tak si myslim že by sme si tu měli vzájemně pomoct. A myslim si že by nevadilo že dvě nexie, teda má a Ivanova, které jsou od sebe někakejch cca 100km mají stejné světla. Ale jestli jde jen o princip, Tak sorry.
Ivosi, ja som mal kontakt na niekoho co dokazal tieto svetla doviezt aj v mensom pocte, avsak je tam problem s tym naklapanim. Inak sa mi zda, ze niesu z Ciny, ale Taiwanu. Ten clovek dokaze zohnat svetla aj na take auta ako je napr. Nissan Maxima atd. a cena je tiez celkom zaujimava, s postovnym to bolo asi 190 USD.
Naposledy upravil(a) ferino28 dne ned dub 06, 2008 21:56, celkem upraveno 1 x.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je vyloženě firma z Číny....nějaká oblast nebo město Zhongyang ...snad budu vědět už zítra co a jak, takže si nechám poslat testovací vzorek na naší Nubiru a uvidíme. A když to neklapne a s tou firmou se nedomluvím, tak nebude nic...zatím
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Franto, koukám, že se Tě to nějak dotklo. Myslím, že jsem za těch 7 let existence Daewoo clubu udělal pro klub hodně, tak mi prosím dovol si nějakou informaci ponechat jen sám pro sebe. Díky za pochopení.Franta P. píše:Super. Mě by se líbili ty druhý. s těma čočkama. Jestli je to od Kopáčka, tak sem jim psal zkrze čiré zadní, které mají v e-shopu, jestli je mají na skladě tak mi taky neodepsali.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
To se divím,protože jsem s Kopáčkem komunikoval a ozval se vždy,neboj určitě ti dají vědět a kdyby ne tak mrkni na www.re5pect.cz nebo vydrž a já se ti optám,mám je za barákem.Ivane,ale mohl jsi prozradit,kde jsi tu optiku sehnal.Franta P. píše:Super. Mě by se líbili ty druhý. s těma čočkama. Jestli je to od Kopáčka, tak sem jim psal zkrze čiré zadní, které mají v e-shopu, jestli je mají na skladě tak mi taky neodepsali.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- Hanzy
To chce klidek stejne to neni auto na jezdeni normal,je to jen drc kara na rychle projeti kolem komina jinak utrpeni na normal cestovani,jen jako druhe auto na zabavu..
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Náhodou Já na nexii nemůžu říct půl slova. používám jí každý den a co se týče pohodlí je mnohem dál než mnohem dražší auta např. made in germany a cz. kolikrát dovezla naší rodinu k moři bez jakéhokoliv problému a pohodlně. a už má chuděra 265.000km odtočíno a pořád bych jí nevyměnil. Asi k ní mám nějakej citovej vztahHanzy píše:To chce klidek stejne to neni auto na jezdeni normal,je to jen drc kara na rychle projeti kolem komina jinak utrpeni na normal cestovani,jen jako druhe auto na zabavu..
Ivane v pohodě. nijak se mě to nedotklo. Jen mi to přijde nefér ukázat zde něco co jiný nemá aby všichni jen ,,tiše záviděli,, a neporadit lidem, kteří by tu věc taky chtěli. Jinak ti fandim ve tvých plánech a NIC VE ZLÉM.