Pri vypustani tej kvapaliny nezabudni mat studeny motor, lebo si obaris ruky a nebudes moct nafotit to sacie potrubie

Caf
Moderátor: Blue Lanos
Ahoj Tome,Já jsem sání vůbec nesundával,jenom jsem odřezal ten díl který tvoří zátku na motoru(je na dvou šroubech),a dal jsem tam tu vyrobenou podložku s klingeritem.Někde jsem četl,že pokud sundáš celé sání a dáš tam nové těsnění,tak to kolikrát teče zase,protože ten plastový díl sání je za ty roky od horkýho motoru deformovaný a už nesedí.Mrkni na foto a z toho to určitě pochopíš.Stránka "ulozto.cz"stávkuje a nechce dávat velký náhledy,jedině za penízky,tak ty samý fotky jsou na Radovým Picasa webu.Ať se dílo zdaří.Čau HappyTomáš píše:Tak jsem to tu pročetl , ale nikdo nepíše , jaký je problém se sundáním sání . Zatím jsem na to jen koukal a zdá se mi , že to bude pěkná pakárna se tam zezadu dostat . Tak kdo má zkušenosti , napište , díky . Začalo to téct včera , tak jsem Matízka odstavil a za chvíli vyrážím do Drafelu pro těsnění.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |