Pes v autě
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Hanzy
Pro me je pes NO a mel jsem 3 ale byli to psi venku v kotci a jedine co se vezli v aute tak na veterinu a v pikcapu jinak ne nebo vlakem a mhd.
Chtel bych videt jak si tak milacek lebedi na zadnim sedadle nebo jak nekdy vidim za zadnim sklem a to je opravdu si myslim ne moc inteligentni v pripade krizovky a dupnuti na brzdu zeryk leti pres cele auto a zo to vam nepodekuje...
Chtel bych videt jak si tak milacek lebedi na zadnim sedadle nebo jak nekdy vidim za zadnim sklem a to je opravdu si myslim ne moc inteligentni v pripade krizovky a dupnuti na brzdu zeryk leti pres cele auto a zo to vam nepodekuje...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
pokec
....to Iveta teď Tě mile překvapím není to proti předpisům ( na zadní sedačce ), já bych to dal na nett úplné znění od MD na konkrétní dotaz, už jsem to poslal Ivošovi slíbil, že to dá na nett ( mě prostě nejde " ukaž to "...
jinak jsem kuřák ale ve svém autě nekouřím...ale pejskové můžou jezdit a to i cizí a nevím, že by mi smrděli...a to mám rád voňavé auto...no a ty chlupy, jsou přece vysavače...a pro pány to je vod psa...
Mějte se fajn
jinak jsem kuřák ale ve svém autě nekouřím...ale pejskové můžou jezdit a to i cizí a nevím, že by mi smrděli...a to mám rád voňavé auto...no a ty chlupy, jsou přece vysavače...a pro pány to je vod psa...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
....to Hanzy, taky mi trochu smrdíš svým názorem..., tak bych tě nevzal...jinak pokud jsem se Tě doktl promiň...seš prostě na druhé straně...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Niektorí psi sú ďaleko milší,príjemnejší a inteligentnejší,ako ich páni,tým samozrejme,nemyslím nikoho z Vás,božechráň, ,ale poznám vo svojom okolí také prípady.Môj svokor vozí v aute psa,teda pardón,vo fabii,kvôli tomu,aby tam aspôn nejaký IQáč bol,a to nerobil nikdy ani u policajtov
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ja sa možno (určite)budem opakovať,ale vážne-čo sa týka bezpečnosti ako pre hava tak aj pre vodiča,ja by som tou prípadnou sieťkou oddelil zadné sedačky od predných.Keď sa ešte nič nikomu nestalo,alebo nemá niekto nejaké skúsenosti,možno si to ťažko vie predstaviť,ako nebezpečné to môže byť aj pre psa (keď už ser..na vodiča)pri núdzovom zabrzdení.Ak si to vie niekto predstaviť a nič pre to nerobí tak je veeelmi smelý - nebojácny rytier..Priznám sa,nemám s tým chvala bohu ani ja skusenosti,ale už vidím ,ako letí na predné sklo-alebo aj nedajbože cez sklo...-a ak sa nič nestane,nerátajme s tým keď to prežijeme,že nám poistka niečo dá
Re: pokec
Serpico, to si mě mile překvapil. To úplné znění přivítám abych měla argumenty kdybych natrefila na nějakého ,, důležitého" policajta.Serpico píše:....to Iveta teď Tě mile překvapím není to proti předpisům ( na zadní sedačce ), já bych to dal na nett úplné znění od MD na konkrétní dotaz, už jsem to poslal Ivošovi slíbil, že to dá na nett ( mě prostě nejde " ukaž to "...
Mějte se fajn
pokec
...to Iveto poslal jsem Ti to na E- mail iveta@seznam.cz dámy... a jejich pejsky mám rád a rád jim dělám radost....co bych pro ně neudělal, normálně mi přílohy fungují...ale " ukaž to " mi nejde a jak zdá ani Ivovi to nejde....jinak se omlouvá za zveřejnění E - mailu, ale je stějně dostupný...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Hanzy
Re: pokec
Ani bych dobrovolne nejel v zerykcapu... Jedine v ochrane!Serpico píše:....to Hanzy, taky mi trochu smrdíš svým názorem..., tak bych tě nevzal...jinak pokud jsem se Tě doktl promiň...seš prostě na druhé straně...
Mějte se fajn
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG