To je fakt moc , takovou spotřebu jsem neměl nikdy – ani jednou jedinkrát. A to jezdíme většinou s hodně naloženým autem (přes zrcátko uvnitř prostě moc nevidím ven ). Jenže – já spotřebu vždycky spočítám za celou nádrž, což je prostě mix město/dálnice/okresky asi 35/40/25. Pokud bych jezdil celou nádrž jen po městě, tak jedu asi taky za 9 nebo víc, ale nikdy jsem nestrávil v autě 600 km ve městě, vždycky někam vyjíždím po dálnici.VIP píše:Já to nechápu. Já tankoval včera a vyšla mi spotřeba 9,4 litrů. Palubák mi ukazuje 8,3. nechápu proč zrovna mě to žere jako tank .
Takže si myslím, že prostě Tvůj cyklus je ve městě, a to prostě každé auto žere. Faktem je, že do města bys měl lepší auto, co má o půl tuny míň, Cruze je cvalík a taháš to při každých semaforech za sebou.
Mimochodem, já měl jednou dojezd po natankování 832 km – jsem si to tehdy i vyfotil. Normální stav je tak 760-790 km.
A nádrž má mít 60 litrů, přitom jsem do ní nikdy nenarval víc jak 54,5 L (to bylo po koupi auta)? Bych skoro řekl že je to chyba a že v reálu má jen 55 L. Nebo to počítají i se zalitím hrdla