co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Hynek píše:Hanzy gratuluji, já vím co to pro tebe znamená. Vím , že nejsi žádné ořezávátko , ale...:lol: :lol: :lol: :lol: Člověk si myslí že ví a ono se někdy nepovede! Teď můžeš být zase nějaký čas klidný!
Je to stejne celkem padle na hlavu ted uz co 5 let musim chodit na prezkouseni na revize §9 a zaroven co 3 roky na §8 maji v tom trosku neporadek nebo me logika unika... :shock:
Jinak diky nastesti to zatim delame hlavne formou diskuze a predani zas novych informaci a norem takze jsem zas mudrejsi... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ivoš píše:Sakra, to zas bude zkratů.... :lol: :lol: :lol: :lol:
To bude neboj jak te rozsvitim na srazu!!! :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Když sem dorazila ta bouřka s tím strašným větrem,koukala dcera z okna a najednou volá: Tati ,na tvoje auto jedou popelnice.
Ty umělohmotný na plasty vítr odfoukl do pryč, ale ty plechové kontejnery se skutečně řítily na moje auto. Nehezký pohled.Bezmocnost je to nejhorší. :( :( Potěšilo mne, když jsem k tomu přišel, že se popelnice zastavily o kanál, kam se jejich kola propadly, skutečně 8 cm od předního nárazníku. Měl jsem obrovské štěstí. AUTA SE TO ANI NEDOTKLO. :lol: :lol: :lol:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To by mě šlehlo....naštěstí je to dobrý :lol: Hurá :lol: :lol: Tady se přehnal marast jak hrom....byl jsem se psem na procházce...nepršelo..dobrý....asi 1 km od baráku se hrozně rozpršelo, ale ještě to šlo....došel jsem do baráku, vyšel nahoru do bytu a najednou koukám...bylo vidět jen bílo, jak padaly kroupy a já trpěl, protože obě auta venku....ale dobrý, nic se nestalo...trvalo to asi jen 10 minut. ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak dnes me potesil vysledek inventury ktera se konala tento vikend v nasem obchode,manko bylo pouhych "47000" coz je za cely rok docela dobry vysledek... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tos toho stihl dost za tu chvili nakoupit.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja prave takhle uz nenakupuju,protoze tady mam bohuzel zodpovednost za zbozi a tak cast ty inventury budu platit,ale 75% zaplati pojistovna... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Goose píše:Tak dnes me potesil vysledek inventury ktera se konala tento vikend v nasem obchode,manko bylo pouhych "47000" coz je za cely rok docela dobry vysledek... ;)
To fakt považuješ za úspěch? Mě by z toho jeblo! :roll: :roll: ;)
KALOS 1,2.,Klíma.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ano povazuju to za velky uspech...minuly rok to bylo mnohem vice,ono lidi jsou opravdu svine a ukradnou vsechno,nejvice chybelo medii,cedecka,dvdecka,sluchatka atd...dam jen priklad...jedna Billa v Jablonic ma manko okolo 100 000 mesicne!!!To je teprve pruser... :cry:
Hynek

Příspěvek od Hynek »

No mě jen překvapilo, že má někdo radost z toho, že mu v kase chybí 50 klacků! Je mi celkem jasné, že se to uhlídat nedá! Lidi kradou jak straky a je to čím dál horší. :( :cry: :(
KALOS 1,2.,Klíma.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nechybi to v kase ale na obchode...lidi jsou takovy ubozaci,ze nam kradou i zarovky z lednicek...toho chytit tak mu zlamu ruce,no radost z toho mam protoze se zdalo,ze to cislo bude mnohem vyssi...takze proto je to jen 47000...samozrejme uplne stastnej nejsem,kdyby nechybelo nic tak by to bylo super ale to bychom nesmeli byt v CR,ale ono si clovek nevybere,kde jsou cikani nebo ukacka,fetky a podobnej ksindl tak se ztraci vsechno... :cry:
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Dost často se chodím dívat do supermarketů co jsou tady u nás, a kochám se pohledem na různá udělátka a nářadí, o jakém se mi v mládí ani nesnilo. Je neuvěřitelné, kolik krabiček od všeho možného je prázdných, tedy s ukradeným obsahem. Je to prostě děs a běs. Chodí tam strážný, ale ......
KALOS 1,2.,Klíma.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To by u kazdeho regalu musel stat jeden clen ochranky a i tak by to bylo tezky uhlidat,take nachazime prazdne obaly od sluchatek,naplni do tiskaren a podobnych veci mezi regalama...je z toho az do place,ted se nam ztratil panel z jednoho autoradia,ty panely jsou zabezpecene ale najeka svine to vypacila necim a panel ukradl...kdyby vzal cele radio tak me to stve min nez takhle...co se da delat no...bude jen horis jak pises... :cry:
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Takže: Kdo vám něco ukradne, ať mu brabec upadne!!! :D :lol: 8)
KALOS 1,2.,Klíma.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Uprime ja ani nikoho chytit pri kradezi nechci,jinak bych sel snad sedet,ja tohle tak nesnasim,ze bych se nedokazal ovladat...
Odpovědět

Zpět na „POKEC“