Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Podla mňa GZ ( NEMECKO ) , Caliber , SAL ( MADARSKO ) sa za hudbu považovať ešte dásimone píše:škoda nič značkové ... skoro som sa tešil mam ešte jeden 4 kanál chcem ho dat na repro do zadných dverý ale tieto su samá china
..tak vis lukas ono niektory kupuju znacku za vela kesov ale nevykecas im ze ked je nieco za menej a nema to znacku tak to zahra ako znackove,,,co je lacne je nahovno to je priorita slovakov a co je drahe to si nmozu dovolit...Lucaso1 píše:Podla mňa GZ ( NEMECKO ) , Caliber , SAL ( MADARSKO ) sa za hudbu považovať ešte dásimone píše:škoda nič značkové ... skoro som sa tešil mam ešte jeden 4 kanál chcem ho dat na repro do zadných dverý ale tieto su samá china
v tom je tá haluza že za éry embečiek sa dali využiť mriežky a teraz to už nejdeladinek píše:akorát je blbý když dopředu koupíte repro se super pěknou mřížkou, že ji tam stejně nedáte a schováte ji doma do skříně
![]()
bude to schovany pod tapecem.
...ladinko ale ono sa to da aj teraz mas 13repro 16 tapacir tak pekne 16 sa da krasne zvnutra odrezat rovno a osadis tam mriezku aku len budes xciet.ladinek píše:akorát je blbý když dopředu koupíte repro se super pěknou mřížkou, že ji tam stejně nedáte a schováte ji doma do skříně
![]()
bude to schovany pod tapecem.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |