uz sme jednou na neho termin nechali a jak to dopadlo, odpoledne dest rano snihVojta píše:Panstvo, nechcete termín nechat na Ivanovi? Pak se k jeho návrhu můžeme vyjadřovat
Planujeme Daewoo sraz 2007 - Baldovec?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
dortiiky budu neboj nic )Vít, Jiří píše:kluci vy jste si nějak jistý že pojedu -- ale jo asi Baldovec -nenechám si ujít emkasovy dortíky - a jestli nebudou tak mě tam nikdo nedostanemilosh píše:Reznik pojede i do Baldovce, tam se muze i on napit a vyspatTopol píše:Pěkný den
Křivoklát je 140km a Baldovec 280 Je mi jasný že to musí být přijatelný i pro kamarády ze Slovenska. Já bych to doplnil asi takhle:Kam pojede Jirka Vít /Řezník/ tak jedu taky Ne že bych byl obžera ale doré jídlo je dobré jídlo!
Ať nám jezdí a nezlobí
a sprvime sutaz o najlepsi kolacpalikx píše:...a treba zena vyrobi taky nejaky ten dortik...
ale musia byt dve kategorie:
muzska a zenska. no skratka v peceni ma baby kednoznacne tronfnu
no myslím že hodně bab necháš se svým uměním za seboueMKa Slovensko píše:dortiiky budu neboj nic )Vít, Jiří píše:kluci vy jste si nějak jistý že pojedu -- ale jo asi Baldovec -nenechám si ujít emkasovy dortíky - a jestli nebudou tak mě tam nikdo nedostanemilosh píše: Reznik pojede i do Baldovce, tam se muze i on napit a vyspat
a sprvime sutaz o najlepsi kolacpalikx píše:...a treba zena vyrobi taky nejaky ten dortik...
ŘEZNÍK
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
A to tam byly ještě steaky,utopenci, víno z Moravy (ani nevím,kdo ho přivezl,ale byli fajn)......jojo Peho.....máme se zas určitě na co těšit-peha- píše:Teda pánove to chcete cele dva dny dlabat kolaciky a dortiky a zapijet to piveckem nebo co Jinak je to dost drasticka strava nekdo pokud vim chce syrecka nekdo kolaciky ja klobasky to bude srumec
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
radsi pod sebouVít, Jiří píše:no myslím že hodně bab necháš se svým uměním za seboueMKa Slovensko píše:dortiiky budu neboj nic )Vít, Jiří píše: kluci vy jste si nějak jistý že pojedu -- ale jo asi Baldovec -nenechám si ujít emkasovy dortíky - a jestli nebudou tak mě tam nikdo nedostane
Naposledy upravil(a) eMKa Slovensko dne čtv úno 08, 2007 12:46, celkem upraveno 1 x.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, neukvapujte se. Už mnohokráte jsme se při klubových záležitostech přesvědčili, že příliš demokracie škodí. Termín navrhnu někdy koncem února/začátkem března. Přemýšlím, jestli vůbec dělat nějaké hlasování o dvou možných termínech, protože stejně to bude potom ve výsledku půl na půl a vždycky bude polovina lidí nasraná
Jestli se mi nepodaří objevit jinou lokalitu (vzhledem k mému pracovnímu vytížení tomu sám moc nevěřím, i když...), dáme to znovu do Baldovce.
Nebojte se, všichni se zavčas dozvíte, kdy sraz bude - jednak tady na foru a jednak určitě pošlu hromadný e-mail všem členům.
Jestli se mi nepodaří objevit jinou lokalitu (vzhledem k mému pracovnímu vytížení tomu sám moc nevěřím, i když...), dáme to znovu do Baldovce.
Nebojte se, všichni se zavčas dozvíte, kdy sraz bude - jednak tady na foru a jednak určitě pošlu hromadný e-mail všem členům.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
To jsi mě špatně pochopil.Já to myslel, jako že je potřeba po zimě protáhnout autíčko. Jak to myslíš s tím neseděl v autě? Já už seděl v dost autech...-peha- píše:Prosim tě jak to chceš tahat Jó Ty myslíš do Baldovce aby si tomu tvojemu krasavcovi neublížil có Ale když tak ho necháš na hlavní a já tě tam hodím Legou bo si myslím že si vlastne ješte asi nesedel v aute
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Jj,souhlasím s Ivanem.Moc volnosti škodí a není ke prospěchu.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
Ivoš píše:A to tam byly ještě steaky,utopenci, víno z Moravy (ani nevím,kdo ho přivezl,ale byli fajn)......jojo Peho.....máme se zas určitě na co těšit-peha- píše:Teda pánove to chcete cele dva dny dlabat kolaciky a dortiky a zapijet to piveckem nebo co Jinak je to dost drasticka strava nekdo pokud vim chce syrecka nekdo kolaciky ja klobasky to bude srumec
a to spousta lidí nevěděla že tam byly i specialitky typu - kančí kýta na grilu ,a daněk na grilu - nacpaly se klobáskama a odešly do výčepu
ŘEZNÍK