TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aasa
No ja žasnem citim sa tu na tejto teme ako v erotic show jemneho razu!!!!! RC ma zdžubal ale pôvodne to bola tema ježišek tak ja som len zareagoval a zrazu 10 stran a sama erotika?? hmmmm???? apropo Jana daj si foto tvare ak smiem OK?? sme sa dohodli v Manine že si dane tvar aby to bolo lahšie na stretnuti. Viem že je to take one ale prečo??? jano babarik a aj ja sme si zmenili ale kde su Vojto Mipo a ostatný??
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
Re: aasa
to urcite aby si ma dal niekde do erotik zoznamky :lol:a zena ma potom zabijesimone píše:No ja žasnem citim sa tu na tejto teme ako v erotic show jemneho razu!!!!! RC ma zdžubal ale pôvodne to bola tema ježišek tak ja som len zareagoval a zrazu 10 stran a sama erotika?? hmmmm???? apropo Jana daj si foto tvare ak smiem OK?? sme sa dohodli v Manine že si dane tvar aby to bolo lahšie na stretnuti. Viem že je to take one ale prečo??? jano barbarik a aj ja sme si zmenili ale kde su Vojto Mipo a ostatný??
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
Re: aasa
no asi najskor na vianoce s pradielkomJana_ píše:Aspoň vidíš,jak se dá téma Tunning překroutit-ale já jsem v tom nevinně.A fotku jsem dala do fotogalerie,protože žádnou,kde by i bylo vidět do obličeje nemám.Ale slibuju,že časem dodám.simone píše:No ja žasnem citim sa tu na tejto teme ako v erotic show jemneho razu!!!!! RC ma zdžubal ale pôvodne to bola tema ježišek tak ja som len zareagoval a zrazu 10 stran a sama erotika?? hmmmm???? apropo Jana daj si foto tvare ak smiem OK?? sme sa dohodli v Manine že si dane tvar aby to bolo lahšie na stretnuti. Viem že je to take one ale prečo??? jano babarik a aj ja sme si zmenili ale kde su Vojto Mipo a ostatný??