Ako bolo na zraze + foto Baldovec2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
jo fotka dobra.
jinak na jidlo jsem dorazil asi posledni musel jsem pro manzelku.a to bylo asi kolem 14.45.jidlo na stul po 1 upomince prislo cca 16.20 a odesli jsme tusim kolem 17 hodiny kdy se akorat oznamilo ze jsou vysledky hlasovani(listek mam porad v bunde-skoda)
jinak samozrejme uz taky nevim kdo byl kdo par lidem jsem tam koukal do vnitra ridici jednotky a fakt si vas nepamatuju.(az na vyjimky milda blue mclaren slavek a kmartin)
pocasi byl fakt osud ale co nadelame.
snad bude zase neco nekdy v budoucnu a doufam ze se zase uvidime.
jeste ja najel za patek-pondeli cca 650km.
nejake video a foto taky zpracovavam tak to snad do tydne bude
jinak na jidlo jsem dorazil asi posledni musel jsem pro manzelku.a to bylo asi kolem 14.45.jidlo na stul po 1 upomince prislo cca 16.20 a odesli jsme tusim kolem 17 hodiny kdy se akorat oznamilo ze jsou vysledky hlasovani(listek mam porad v bunde-skoda)
jinak samozrejme uz taky nevim kdo byl kdo par lidem jsem tam koukal do vnitra ridici jednotky a fakt si vas nepamatuju.(az na vyjimky milda blue mclaren slavek a kmartin)
pocasi byl fakt osud ale co nadelame.
snad bude zase neco nekdy v budoucnu a doufam ze se zase uvidime.
jeste ja najel za patek-pondeli cca 650km.
nejake video a foto taky zpracovavam tak to snad do tydne bude
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Reklama
tak sem se konečně prokousal až na konec taky bych chtěl poděkovat Řezníkovi masíčko bylo vynikající
Ivanovi a Milošovi za organizaci i když nebyla bez chyb ale nikdo učenej z nebe nespadl nehledě že na to že si myslím že silnou komplikací bylo počasí to dost negativně ovlivnilo průbeh celé jinak povedené akce
Bluovi a Emkasovi za pokec těším se na další setkání
a všem které si ani nepamatuju za příjemně strávený výkend
Ivanovi a Milošovi za organizaci i když nebyla bez chyb ale nikdo učenej z nebe nespadl nehledě že na to že si myslím že silnou komplikací bylo počasí to dost negativně ovlivnilo průbeh celé jinak povedené akce
jo a my(aspon teda ja), ti dakujeme za rady. urcite vyuzijeme(teda aspon ja) a potom sa uz aj blue-ovi budem moct s hudbou predvadzatpetrm píše:tak sem se konečně prokousal až na konec taky bych chtěl poděkovat Řezníkovi masíčko bylo vynikající
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no jednoducho patris asi do ineho clubumilosh píše:jo tak ta je libova, jak z ustavuS.v.o.b.i.k píše:Tak sem našel jednu hezkou fotku Miloshe...Nazval bych jí-Reklama na IQ... (sluší ti to )
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1103
- Blue Lanos
zas nebud na sebe tak kritickejmilosh píše:jo tak ta je libova, jak z ustavu
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
Uf tak už jsem to všechno přečetl.
Sraz byl perfektní a nedovolím si nevystřihnout Ivanovi hlubokou poklonu za organizaci. Tím spíš, že měl na povel lidi, které kolikrát ani neviděl. Ubytování ovlivnit nemohl a možná proto a taky díky nějaké divné úchylce některých (některého) z účastníků nevycházela místa, ale příště to bude určitě lepší. Jinak jsem moc rád, že jsem poznal Nexia legendu Miloshe, Majitele JEDINNÉHO Espera Slávka s kamarádem (Valentinem?), Vojtu, Topola, velmi chutné bylo seznámení s Řezníkem, stylingové bylo seznámení se Svobíkem (s jeho tátou se znám už o týden dýl) A s mnoha dalšími lidmi včetně přátel zo Slovenska. Dík, lidi a příště zase jedu...
Sraz byl perfektní a nedovolím si nevystřihnout Ivanovi hlubokou poklonu za organizaci. Tím spíš, že měl na povel lidi, které kolikrát ani neviděl. Ubytování ovlivnit nemohl a možná proto a taky díky nějaké divné úchylce některých (některého) z účastníků nevycházela místa, ale příště to bude určitě lepší. Jinak jsem moc rád, že jsem poznal Nexia legendu Miloshe, Majitele JEDINNÉHO Espera Slávka s kamarádem (Valentinem?), Vojtu, Topola, velmi chutné bylo seznámení s Řezníkem, stylingové bylo seznámení se Svobíkem (s jeho tátou se znám už o týden dýl) A s mnoha dalšími lidmi včetně přátel zo Slovenska. Dík, lidi a příště zase jedu...
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
hodim na net pak ty podminky ve kterejch sme spali mam to natocenycubafire píše:Uf tak už jsem to všechno přečetl.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
sem s nimaeMKa Slovensko píše:vcera som dostal foto od Slavka takze to nahodim na web espera dnes poobbede
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Určitě jsi ji viděl. Motala se kolem grilování. V takoé tmavší oranžové bundě. Mrkni na fotky ze srazu a uvidíš. Jiné foto odmítám vystavit. To by se vám líbilo!eMKa Slovensko píše:sem fotocubafire píše:Slávku jenom jestlis nefotil víc moju, jak ty podmínky
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Jasně!! Taková milá holčina.....škoda, že jsem zadanej a ona takycubafire píše:Určitě jsi ji viděl. Motala se kolem grilování. V takoé tmavší oranžové bundě. Mrkni na fotky ze srazu a uvidíš. Jiné foto odmítám vystavit. To by se vám líbilo!eMKa Slovensko píše:sem fotocubafire píše:Slávku jenom jestlis nefotil víc moju, jak ty podmínky
Dělám si legraci , té svojí bych se za nic nevzdal.
A to víno bylo od tebe? To sladší (polosuché???polosladké???) bylo vinikající...nádherně vonělo a chutnalo božsky....Miluju kvalitní vína a tohle řadím vyjímečností mezi vína šedá, slámová a podobné delikatesy.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
-
- Kontaktovat uživatele:
No díky za pochvalu jak vína, tak přítelkyně.
Co se týká vína, tak je úplně přesně od otce mojí přítelkyně. Jedná se (aspoň dle popisu) o víno se značkou IO tudíž Iršaj Oliver. Opravdu je to kvalitka, které se jen tak nevzáváme, ale co bych pro kolegy z Daewoo neudělal. Prý to víno má nachystané na svatbu. Doufám že ho bude dost, má ho asi jen 1500 litrů Aspoň vím, co mám vzít přístě, jen si tě teda nemůžu moc vybavit
Co se týká vína, tak je úplně přesně od otce mojí přítelkyně. Jedná se (aspoň dle popisu) o víno se značkou IO tudíž Iršaj Oliver. Opravdu je to kvalitka, které se jen tak nevzáváme, ale co bych pro kolegy z Daewoo neudělal. Prý to víno má nachystané na svatbu. Doufám že ho bude dost, má ho asi jen 1500 litrů Aspoň vím, co mám vzít přístě, jen si tě teda nemůžu moc vybavit