Závazné informace o Daewoo srazu na Moravě
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Myslim, ze IVAN zaslouzi obrovske diky za celou organizaci (+ za trpelivost ) - IVANOVI za vsechny Nexiaky 3x HURA !!!
To Milosh: Dik za osobni upozorneni -> dost jsi mne nahlodal a tak mam v planu jet taky ( ale jeste uvidime ). Ubytovani se nekde najde (stan se pro jistotu vezme) a nebo pofrcim vecer dom s tebou, at ti na D1 neni smutno .
To Milosh: Dik za osobni upozorneni -> dost jsi mne nahlodal a tak mam v planu jet taky ( ale jeste uvidime ). Ubytovani se nekde najde (stan se pro jistotu vezme) a nebo pofrcim vecer dom s tebou, at ti na D1 neni smutno .
- Reklama
huh, ja jedu az v nedeli a mozna tam uz v patek, mam jeste naky kseftybradkaj píše:Myslim, ze IVAN zaslouzi obrovske diky za celou organizaci (+ za trpelivost ) - IVANOVI za vsechny Nexiaky 3x HURA !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tovis, 300km nejezdim kazdy den, tak si to musim naplanovatmipo píše:A vraj na otočku:-)milosh píše:huh, ja jedu az v nedeli a mozna tam uz v patek, mam jeste naky ksefty
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky, ale ještě sraz neproběhl, tak nejásejme dopředubradkaj píše:Myslim, ze IVAN zaslouzi obrovske diky za celou organizaci (+ za trpelivost ) - IVANOVI za vsechny Nexiaky 3x HURA !!!
ostatní poprosím, aby tady řešili jen věci týkající se přímo srazu, ne jak to mají na sraz daleko. Díky.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Po včerejší návštěvě Moravského krasu (letos první po dlouhé zimě) všem, kteří na sraz pojedou, doporučuji, aby se zde po silnicích II.třídy pohybovali velmi pomalu a opatrně...je to celkem jízda zručnosti ve smyslu slalomu mezi pastmi na mamuty....pokud bude mít někdo opravdu naspěch, doporučuji ne jedno, ale dvě rezervní kola a hodně štěstí s sebou
Jinak samozřejmě na sraz přijedu také a už se na všechny těším
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
snad to za mesic stihnout zalepitPeca píše:Po včerejší návštěvě Moravského krasu (letos první po dlouhé zimě) všem, kteří na sraz pojedou, doporučuji, aby se zde po silnicích II.třídy pohybovali velmi pomalu a opatrně...je to celkem jízda zručnosti ve smyslu slalomu mezi pastmi na mamuty....pokud bude mít někdo opravdu naspěch, doporučuji ne jedno, ale dvě rezervní kola a hodně štěstí s sebou
No tak to jim teda DOOOOOOST fandismilosh píše:snad to za mesic stihnout zalepitPeca píše:Po včerejší návštěvě Moravského krasu (letos první po dlouhé zimě) všem, kteří na sraz pojedou, doporučuji, aby se zde po silnicích II.třídy pohybovali velmi pomalu a opatrně...je to celkem jízda zručnosti ve smyslu slalomu mezi pastmi na mamuty....pokud bude mít někdo opravdu naspěch, doporučuji ne jedno, ale dvě rezervní kola a hodně štěstí s sebou
PECA
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že je to asi dost předčasné, ale plánuje se nějaký další sraz? Na tento na Moravu se bohužel nedostanu:-(((, ale na příští bych moc rád přijel a setkal se s vámi osobně.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, to je opravdu hodně předčasné... určitě nějaký sraz ještě někdy bude, ale letos určitě ne. Možná se domluvíme na podzim s klukama z Kadett klubu, ale to nezaručuji.... možná budou chtít soukromničit Takže snad v roce 2007.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Uz mi psali, ze jsme zvani, ale je to v puli kvetna, takze dost blby termin, ja tam teda nejedu, ale kdo ma zajem tak muzeIvan píše:Kolego, to je opravdu hodně předčasné... určitě nějaký sraz ještě někdy bude, ale letos určitě ne. Možná se domluvíme na podzim s klukama z Kadett klubu, ale to nezaručuji.... možná budou chtít soukromničit Takže snad v roce 2007.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
To je škoda. Třeba o prázdninách by to bylo super, ale když to nejde tak co se dá dělat. Příště jsem na srazu jako na koni (s koňmi pod kapotou):-)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony