Káres CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
- Alex Crouze
Re: Káres CRUZE
zvladneš to v klidečku, jen je to prace pro dva , musiš to totiš na každe straně pak nacvaknout zase ten naraznik, at dobře sedne
myslim že šroubky jsou v podbehach , pak ze spodu je neco a jak otevřeš kapotu tak jsou tam ty čudle..... ale už si to přesne nepamatuju je to dlouho ale jsou paradni ty mlhovky
myslim že šroubky jsou v podbehach , pak ze spodu je neco a jak otevřeš kapotu tak jsou tam ty čudle..... ale už si to přesne nepamatuju je to dlouho ale jsou paradni ty mlhovky
Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
--
prodávám
origo pružiny 500kč
- Reklama
ale prd. lehni si pod auto. na každém rohu zespod nárazníku jsou 3 cvočky. ty odcvakni odehni plast a jsi na mlhovce zezadu. za žárovkou uprostřed směrem jako by k chladiči je jeden debilní pojistný šroubek na křížový šroubovák. chce to ale kraťounký šroubováček nebo ráčničku. ničím jiným se tam nedostaneš. šroubek vytoč a pak jsou tam myslím 4 packy ty zmáčkni a krytka jde ven.Alex Crouze píše:zvladneš to v klidečku, jen je to prace pro dva , musiš to totiš na každe straně pak nacvaknout zase ten naraznik, at dobře sedne
Pak jen nacvakni, zatoč šroubek a je to.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Alex Crouze
A nebo tak no
ale než se tam někde zohybat a kroutit na silu rukou pod autem, je pohodlnejši sundat si spojler a v klidečku si to namontovat na stole
ale než se tam někde zohybat a kroutit na silu rukou pod autem, je pohodlnejši sundat si spojler a v klidečku si to namontovat na stole
Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW
--
prodávám
origo pružiny 500kč
--
prodávám
origo pružiny 500kč
Hmmmmm pánové, tak tohle jsem nečekal Včera jsem měl po ránu jednání přijel jsem tam, pak odjel na poštu a od pošty se už nedostal
Tak si pro Chevyho přijela asistence...Vůbec to nevypadá dobře
Tak si pro Chevyho přijela asistence...Vůbec to nevypadá dobře
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
nechtel bych takto sve auto videt.
Ale bude lip
Ale bude lip
No ja to nepochopil. S tim autem jsem jel rano asi 80km a pri tretim startovani, ani hov.., tak jsem zavolal na chevy asistenci a tyho odvezli 5 km na Kolbenku (mimochodem za 1400) takhle se vydelava. Hlavni servisman mi slibil, ze se na to bud odpo, nebo dnes rano podivaji.
Do dvou nevolal, tak jsem se mu ozval ja....on mi sdelil, ze na tom pracuje celej servis+centrala chevretu. Uz jsem cejtil pruser. pak mi sdelil, ze si mysli, ze odesla ridici jednotka k tomu povidal ze mam pech, ze se to tu snad jeste nestalo.
No tak mi to zkazilo cely den. Nic mi nerekl presne a ani kdy mi ho daji.
A tak ted jedu v zasranym vlaku....pro jine autu
Do dvou nevolal, tak jsem se mu ozval ja....on mi sdelil, ze na tom pracuje celej servis+centrala chevretu. Uz jsem cejtil pruser. pak mi sdelil, ze si mysli, ze odesla ridici jednotka k tomu povidal ze mam pech, ze se to tu snad jeste nestalo.
No tak mi to zkazilo cely den. Nic mi nerekl presne a ani kdy mi ho daji.
A tak ted jedu v zasranym vlaku....pro jine autu
Carthell Prg
Carthell Prg
-
tak to je mega na ko**t..a mas ho v zaruke?
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
- Scorpion.11
Já si myslel, že asistence od Chevroletu je zadarmo, takže ta cena mě teda dost překvapila To už je teda lepší nechat odtáhnout Českou pojišťovnou zadarmo do Chevroletu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Odtah zaplati Chevrolet...jen mi daval podepsat fakturu, aby to od nich dostal. Nejdriv jsem chtel zavolat odtahovku z pojistovny, ale pak mi doslo, ze kdyz je auto v zaruce, tak je asistence, tak pohoda.... Jen me prekvapilo, ze si reknou 1400 za 5 km:))
V zaruce je, ale zda se mi, ze v tom servisu moc netusi. Povidal neco o tom, ze zitra tam zkusi nahrat novej software, ze se jednotka treba chytne, ale to odmitam. Nejsem zvedavej, aby me to zas nekde nechalo.
Pokud se nedomluvim tam, tak volam na centralu, ze pozaduji kus za kus....nazdar
V zaruce je, ale zda se mi, ze v tom servisu moc netusi. Povidal neco o tom, ze zitra tam zkusi nahrat novej software, ze se jednotka treba chytne, ale to odmitam. Nejsem zvedavej, aby me to zas nekde nechalo.
Pokud se nedomluvim tam, tak volam na centralu, ze pozaduji kus za kus....nazdar
Carthell Prg
Carthell Prg
No ty jo. Tak ať to dobře dopadne.
kde je ten Chevrolet na Kolbence, Já to tuhle hledal a nic sem nenašel.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Držím palce ať to vše dopadne dobře
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Je to na konci, kdybys jel z Kbelský ...jak se napojuje myslim ze Sokolovskou. Byla tam asi drive Toyota a ted je tam i Chevy.Franta P. píše:No ty jo. Tak ať to dobře dopadne.
Carthell Prg
Carthell Prg