Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mipo píše:Neurážam sa, beriem to rovnako ako ty - kto chce príde, komu sa nedá nepríde. Žiadne emócie. Jednoduché ako facka. Tento zraz je, ale posledný v mojej réžii. Nechcem to v budúcich rokoch riešiť.
Potrvzuji, Olšovec mě zlákal na další vychytávky a na další sraz určitě přijedu vytuněnej a s dalším kámošem, co si koupil krásný AveoAlex Crouze píše:My jsme nepřijeli soutěžit ani do Olšovce, ale jen se ukazat a zjistit nějaké další vychytavky na autech a poznat nove blazny do Chevroletu, což se myslím povedlo a z me strany spokojenostScorpion.11 píše:SERGEJ_3 píše:My s ALEXem dorazime na 99% takyto klidně můžete a budete vítáni, ale Manín je pouze v duchu rodinného setkání, takže tam se nesoutěží
Manin na 99procent jak říka Sergej ( zaleží jak to bude v práci )
Ani ja som nikoho nepoznal na svojom prvom zraze v Olsoviachkubla111 píše:Vím, že jako "začátečník" chevroleťák moc do toho nemohu kecat, vím jen, že původní termín pro mne byl - jedu já i kamarád, kterého jsem chtěl s jeho Aveem dostat na první sraz. Nový termín a je mi to líto - nevyhovuje - jsem v té době na Madeiře k mé smůle bez auutíčka - snad budou mít v půjčovně chevyho. No, tak snad jindy a do té doby to snad už nebude žádná rozhádaná chevroleťácká parta. Mimochodem na Olšovci jsem byl hodně zklamaný - nic se tam celý den nedělo, jen jedna jízda. A protože jsem se tam s nikým neznal, neměl jsem se tam s kým bavit. Proto se těším na další sraz, protože tam už pojedeme s dvěmi auty - kamarádi na chevroletech
hmmm koukám že aveáci budou chybětScorpion.11 píše:Bohužel nebude sám co nepřijede letos na Manín-P
No bohuzial tento termin vyzera tak ze ak vsetko pojde OK tak budem mimo Slovenska.HusarJan píše:čo Foxo neprídeš ani nevrav
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |