SERGEJ_3 píše:tak vidisprihlas se a sejdem se tam

Moderátor: Blue Lanos
SERGEJ_3 píše:tak vidisprihlas se a sejdem se tam
jasně že dáme také se těšímSERGEJ_3 píše:uz se tesim az tam vseci prijedem na tech kolechdame nejake spolecne foto,ok?
Tak nebudu sámSERGEJ_3 píše:ja s chevroletakama taky jeste nebylale na minulych sraze se skodofkou to byvalo pokazde super
no a ja jsem narozenej 25 je to osud nebo nevímSERGEJ_3 píše:skoda ze nemas SPZ 2525to by byla uplne prdel ale i tak mame hodne podobne cisla ja tam mam 2525 a ty 2025
tak to je bomba tak číslo 25 je pro nás asi magickéSERGEJ_3 píše:a ja mam zrovna ted 25 let![]()
![]()
Dones zeny, tatransky caj, cinky nahaj doma a neboj budes u nas ako domakulihracovi píše:jasně že dáme také se těšímSERGEJ_3 píše:uz se tesim az tam vseci prijedem na tech kolechdame nejake spolecne foto,ok?
na takovej sraz budu mít premieru nikdy na žádném jsem nebyl
tak jsem i toršku nervozní jestli mě přijmete mezi sebe!![]()
![]()
![]()
25 mam aj ja ale coskoro uz 26kulihracovi píše:tak to je bomba tak číslo 25 je pro nás asi magickéSERGEJ_3 píše:a ja mam zrovna ted 25 let![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ha ha tak to je také super samá 25FoXo píše:25 mam aj ja ale coskoro uz 26kulihracovi píše:tak to je bomba tak číslo 25 je pro nás asi magickéSERGEJ_3 píše:a ja mam zrovna ted 25 let![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
25 meniny cize co to znamena ? Kupit Cruza Wagona
Díky moc za podporu už se moc těšímFoXo píše:Dones zeny, tatransky caj, cinky nahaj doma a neboj budes u nas ako domakulihracovi píše:jasně že dáme také se těšímSERGEJ_3 píše:uz se tesim az tam vseci prijedem na tech kolechdame nejake spolecne foto,ok?
na takovej sraz budu mít premieru nikdy na žádném jsem nebyl
tak jsem i toršku nervozní jestli mě přijmete mezi sebe!![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |