Ale urcite se tady nikdo urazet nebude kdyz si koupis jiny model nez chevy, sam taky nemam chevroleta a zatim me mistni clenove zde nechali

Moderátor: Blue Lanos
to by nebylo místo Avea, to by doma zůstalo, ale měli jsme to vyměnit za Fobiimilosh píše:No ja dnes videl novyho focuse a pri pohledu zezadu se tedy dost podoba novy i30 tak nevim kdo od koho opisoval.
Ale urcite se tady nikdo urazet nebude kdyz si koupis jiny model nez chevy, sam taky nemam chevroleta a zatim me mistni clenove zde nechali
Aveo asi jen tak nedáš z domu žeRudolf Š. píše:to by nebylo místo Avea, to by doma zůstalo, ale měli jsme to vyměnit za Fobiimilosh píše:No ja dnes videl novyho focuse a pri pohledu zezadu se tedy dost podoba novy i30 tak nevim kdo od koho opisoval.
Ale urcite se tady nikdo urazet nebude kdyz si koupis jiny model nez chevy, sam taky nemam chevroleta a zatim me mistni clenove zde nechali![]()
![]()
![]()
Aveo??? NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!18lukin18 píše:Aveo asi jen tak nedáš z domu žeRudolf Š. píše:to by nebylo místo Avea, to by doma zůstalo, ale měli jsme to vyměnit za Fobiimilosh píše:No ja dnes videl novyho focuse a pri pohledu zezadu se tedy dost podoba novy i30 tak nevim kdo od koho opisoval.
Ale urcite se tady nikdo urazet nebude kdyz si koupis jiny model nez chevy, sam taky nemam chevroleta a zatim me mistni clenove zde nechali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poky Ul píše:Sakra chlapi to tam někdo nevyfotil to nejdůležitějšíkufr
![]()
![]()
![]()
No protoPETO píše:Poky Ul píše:Sakra chlapi to tam někdo nevyfotil to nejdůležitějšíkufr
![]()
![]()
![]()
Ale fyfotil , predsi ho vyfotil Alvin .
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |