CRUZE 2011
Moderátor: Blue Lanos
Re: CRUZE 2011
Ja pouzivam len auto mod na svetla a svietia vsetky normalne, interier sa zapina a zhasina podla potreby.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
- Bohuslav Jedinak
Naprostý souhlas. Když mi řekli, že budu na auto čekat půl roku, tak jsem chtěl odejít. Pak našli lépe vybavený model na cestě do Evropy s termínem dodání za měsíc, tak jsem ho vzal. Toho, že jsem si koupil lepší výbavu rozhodně nelituju. Auto dodali do 3 týdnů a navíc model 2011. Kdyb měl čekat půl roku, tak by se mi třeba zalíbilo něco jinýho...a co potom?tomask píše:Ahoj, je jasné že když je uvedená novinka na trh má určité mušky.
Které potom postupně vychytávají, ale nemyslim že je to nějaký velký problém aby se na to vyplatilo čekat až se tý mušky vychytají, pokud se mi to auto líbi tak si koupím a nepřemýšlim nad tím že možná za dva roky bude lepší.
Vím co kupuji a tím pádem se stím stotožňují.
Za dva roky čekání, předse přídou jiné auta a možna se ti budou libít víc a nebudeš zase čekat dva roky protože to ještě nemá vychytané muchy, takhle bys nikdy nic nekoupil.
My na fóru by jsme si neměli o čem psát nic ve zlém jenom můj názor.
Chevrolet Cruze 1,8 LT AT, automat
Bob
Bob
Ahoj, já na auto čekal 8 měsícu a to ještě jsem slevil s navigace jinák bych čekal 10 měsícu !!!
To čekání se mi oplatilo, kdybych mněl kupovat auto tak jdu do Cruze saze.
Mám plnou výbavu kromě tý nyvigace jak jsem psal, teď přemýšlím o sedanu s plnou výbavou jaká jde ale s tou černo-červenou kůži a paketem Sport.
Mám plnou výbavu kromě tý nyvigace jak jsem psal, teď přemýšlím o sedanu s plnou výbavou jaká jde ale s tou černo-červenou kůži a paketem Sport.
Carthell Prg
Včera som ho videl v čiernej ,aj s tou kožou. Veľmi sa mi páči ten kvázi perforovaný zadný nárazník. Super vyzerá aj ten predný, prahy sú decentné. Naopak, neviem či to chrómovanie okolo hmloviek bolo súčasťou toho Sport paketu, ale to sa mi nepáčilo. Vyzeralo to tak lacno alebo odfláknuté.tomask píše:Ahoj, já na auto čekal 8 měsícu a to ještě jsem slevil s navigace jinák bych čekal 10 měsícu !!!
- Bohuslav Jedinak
Kde je to k vidění? To auto u profilu je tvoje?tomask píše:Ahoj, já na auto čekal 8 měsícu a to ještě jsem slevil s navigace jinák bych čekal 10 měsícu !!!
Chevrolet Cruze 1,8 LT AT, automat
Bob
Bob
Ahoj, pár fotek mám v časti FOTO,VIDEO Chevy cruze asi na stránce 20.
To auto které mám v profilu nieje moje bohužel, fotil jsem se s ním na okruhu v Brně.
To auto které mám v profilu nieje moje bohužel, fotil jsem se s ním na okruhu v Brně.
Carthell Prg
Mi osobně se líbí hatchback i sedan, ale spíše bych se rozhodla pro ten sedan, měli jsme ho dvakrát půjčený a ta 1.8 měla pěkný odpich,takže v automatu by se mi moc líbil..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ja som si bol objednať 30.12 2010,povedali mi že 20 januára ide do výroby!Chlapík v predajni mi povedal že sám nevie u koho na stole tie papiere stoja do toho 20!A že od toho 20 to budú neaké 3-4 mesiace!Je to 1.8 + navigačka!Nespomínal nič okolo 8-10 mesiacov .Tie 4 bi boli akurát ale 8 je už moc!
Možna že jsem to kupoval (objednával) mezi prvníma 4/09.
Tak proto tá dlouha čekačka, ale ze začátku mi taky říkali 3-4 měsíce v srpnu (august) budete jezdit.
Noo..... a ono až po milkulášovi a to jsem zrušil objednávku na navigaci, jinak by přišlo až v únoru (február).
Takže asi tolik moje skušenost.
Tak proto tá dlouha čekačka, ale ze začátku mi taky říkali 3-4 měsíce v srpnu (august) budete jezdit.
Noo..... a ono až po milkulášovi a to jsem zrušil objednávku na navigaci, jinak by přišlo až v únoru (február).
Takže asi tolik moje skušenost.
Carthell Prg
-
Ten kto má CRUZE 1.8 LT 2010, ako aj ja, nemusí banovať za 2011, nakoľko motor zostal v pôvodnom stave aj na rok 2011. A to o voľačom svedčí!!! A že sa na Cruze 2011 pretáčajú budíky, tak to sú už len drobnosti, ktoré nemajú veľký význam, iba ak na to aby sa malo čo pokaziť. Mám aj motocykel YAMAHU, na ktorom to je tiež, takže s tým mám skúsenosti. A inak sú tam už len estetické drobnosti, ako máličko odlišné nárazníky a trošku iný odtieň prístrojovej dosky a výplní dverí. Podstata zostala tá istá. A k tomu že po facelifte sú lepšie autá ako pred ním, tak o tom by sa dalo veľa rozprávať,ale podla mňa je to somarina. To sa nedá nikdy dopredu povedať, lebo všetko ukáže až čas a ja mám skôr opačné skúsenosti a to také, že po facelifte bola zvolávacia akcia do servisu. Skôr to býva tak že na prvé autá sú kvalitou na tom porovnateľné, alebo lepšie, lebo potrebujú presvedčiť súčasných majiteľov, ale aj budúcich, že ide o vydarené auto a po facelifte to bude podobné. Proste na prvom si dávajú obzvlášť vždy záležať.
Hej to ten MY2011 fakt bude mit? Ja vim, ze to je blbost, ale chci to!!!! Netusite, jak se to poridit nebo zaridit?gogamila@68dslbasic píše:A že sa na Cruze 2011 pretáčajú budíky, tak to sú už len drobnosti, ktoré nemajú veľký význam, iba ak na to aby sa malo čo pokaziť.
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Hele chrudoši, a k čemu je to vlastně dobrý to přetáčení budíků?
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Ahoj kluci jsem tady novy. Chci se zeptat jestli ta verze motoru 1.6 (2011) je o něco lepši než ta starši.Mate už někdo s tím nějake zkušenosti. Muj Lanosik ma už 12 let a chtělbych si pořidit cruze jenže nevim jestli 1.6 nebo 1.8. Diky.
MZ 150 etz, Daewoo Lanos 1.5, Zetor 6945,
Cruze 1.6 LS Moroccan Blue 2011
Cruze 1.6 LS Moroccan Blue 2011
Silnejsi verze je vzdy lepsi, kor kdyz platis stejny pojisteni. Mame doma 1.6 a 1.8, sice astry ale pro srovnani to staci, ty koniky navic jsou znat !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ale dobře zajetá jedna-šestka je taky OK.... Ono taky někdy záleží na financích....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------