Pružiny & tlumiče

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

milosh: a co myslis, ako vyzera moje afto ma seriovych pruzinach???nech vyzera ako chce...ale v zarute sa ukaze, co tam je... 8) 8)
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

kua milosh uz sa vymackni ako to jazdi cakame tu na to uz mesic a ty pises taketo blaboly :( Ako je to ked s nim zatrasies alebo silnejsie stlacis za kufor? Uz tam by sa to malo poznat.... :oops: :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Panove, tak jsem udelal par testovacich jizd po Usti a musim rict:

JEDNIM SLOVEM PARADA !!!!!

I kdyz to auto je ted vyssi nez puvodne, tak to sedi dost dobre a nehoupe se jako na origo pruzinach. V sobotu jedu na delsi cestu, tak podam jeste nejake poznatky. Ale myslim, ze KONI nebo KYB bude rozdil tak akorat v ridicove penezence...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

no vidis 8) som rad ze si spokojny!! ale povedz mi ako sa to chova ked s nim zahupes za kufor? lebo s tymito co mam origo to stlacim jedna radost az sa mi to zda ze su moc makke! napr. richiho tie nejdu skoro ani rucne stlacit :shock: 8)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Blue Lanos píše:no vidis 8) som rad ze si spokojny!! ale povedz mi ako sa to chova ked s nim zahupes za kufor? lebo s tymito co mam origo to stlacim jedna radost az sa mi to zda ze su moc makke! napr. richiho tie nejdu skoro ani rucne stlacit :shock: 8)
Uz sem ti napsal na ICQ - hlasim, ze kufr se moc nehybe :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Já to věděl že budeš spokojenej já už se taky svezl nesíí na takovejch tlumičích a je to fakt super 8)
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

milosh: vidiiis, dobra kupa... 8) 8) 8) sice je to trosku offroad ako moje...ale sedi to ako rit na serbli :lol: :lol:
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Vzdy lepsie mat takyto offroad ako ked Vam maju pri zatazeni auta aj kufra suchat gumy o falc blatnika. Mam disky iba 6,5 x 15 , vacsina z Vas dokonca 7 x 15. Mne v servise upravovali blatniky a nepomohlo to. Pri 4 dospelych osobach a plnom kufri mi to sucha pri kazdej jame.
milosh

Příspěvek od milosh »

Radoslav Hološka píše:Vzdy lepsie mat takyto offroad ako ked Vam maju pri zatazeni auta aj kufra suchat gumy o falc blatnika. Mam disky iba 6,5 x 15 , vacsina z Vas dokonca 7 x 15. Mne v servise upravovali blatniky a nepomohlo to. Pri 4 dospelych osobach a plnom kufri mi to sucha pri kazdej jame.
Ale ja mam HB a jezdime max. ve 2, takze pohodicka :)
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

To je v poriadku,nesucha mi to ani pri 3 dospelych,ale je blbe nevziat na vylet celu rodinu len kvoli suchaniu gum o blatnik. Ale ako vyhovorka je to super! Ked chcem ist niekam iba s priatelkou bez kamaratov,poviem im toto a je klud.
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

rado: taketo nieco sa riesi dorazmi na tlmicoch..a potom je vsetko vyriesene.... 8)
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Ok,Richi,na zraze dame rec a poradis mi o tych dorazoch,OK? Ja mam medzi okami pruzin gumene podlozky,ake niekedy davali na pruziny majitelia Lad a podobnych vozidiel. Ale velmi to nepomaha. Niekto tu raz pisal aj o tenisovych loptickach,nie?
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

to je co za kravina, ze tenisove lopticky :shock: :D ja umrem, hehe :mrgreen: tak potom pokecame.....
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tenisové míčky se dávaly do pružiny...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

richiprofi
Kontaktovat uživatele:

ivan, taka blbost by ma v zivote nenapadla.... :o pri ojom style jazdy, by som s nimi len smecoval :lol: :lol: :)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“