Politika - Co vy na to ?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Re: Politika 2009 - 2010 - Co vy na to ?

Příspěvek od Ivoš »

Jenže v dnešní době obdobné benefity (viz Baťa apod.) jsou výhodné leda pro velké nadnárodní giganty, nikoliv pro běžné firmy...Běžná firma je schopna dejme tomu zaplatit telefon a poskytnout CCSku na benzín, případně stravenky. Toť vše...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To je politika nasrat takovym firmam co se na tom balikujou asi si hodim brigadu a budu je odpojovat!
http://ekonomika.ihned.cz/c1-40356750-e ... na-energie
http://www.novinky.cz/ekonomika/192727- ... korun.html
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

Ale, ale, ale, copak tak najednou :D Vždyť to již funguje tímto způsobem kdoví jak dlouho :D
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ne co tak najednou prave ted zacal bum diky tomu ze naklady na stavby techto elektraren jsou na polovici cen na ktere byly v roce 2005 nastaveny vykupni ceny a navratnost ale samozrejme spatne a ted par vychytralych firem na tom se snazi co nejvic vydelat a zaplatime to vsichni!Zase nase vlada neco hezky zpackala nebo dostala namazano penezma nas vsech a par jednotlivcu na tom pekne zbohatne a bezny obcan at jim to zas jen plati...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
ladinek

Příspěvek od ladinek »

:lol: není jednodušší říct ,že je třeba vládu vyházet z oken?------ :arrow: i na to přijde věřte tomu -i ------- :arrow: a nebude to trvat dlouho------ :arrow: blíží se to :mrgreen:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ladinku, máš pravdu....není důvod se opírat do provozovatelů solárních parků...spíš bych to hodnotil jako slabošství...jen jsme využili příležitost...to, jaké nasadil stát ceny, je čistě jeho věc a na něj případně můžou lidé křičet... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Vojta

Příspěvek od Vojta »

ladinek píše::lol: není jednodušší říct ,že je třeba vládu vyházet z oken?
To raději parlament a senát - ti v tom dělají neskutečnej bordel i tím, že nic nedělají. A ještě jsou za to flákání nehorázně zaplaceni -P
ladinek

Příspěvek od ladinek »

:lol: no já myslel vyházet je celkově úplně všechny!!! Byla by to nová olimpijská disciplína HOD DO HLOUBKY NATVRDO -i -i
Edmund Burke

Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Ivo R. starší už jsem si myslel, že se mnou nemluvíš viz. mail..., pan Baťa by v dnešní době neuspěl ve vládě, bohužel právě pro svoje mravní zásady a zejména proto, že by neměl " holou prdel ", prostě by nebyl " hladová větev " snadno zkorumpovatelná a to se mi nepíše lehce všichni jsme měli trochu jinou představu, " pravda nezvítězila " , jenom převody majetku a s tím související podvody, některé byly prošetřovány aby následně byly " odloženy "... v obchodě daňové úniky viz. topná a motorová nafta a mnoho jiných podvodů odstoupení od smloucvy po vytunelování ap. Nakonec ani svět na tom není lépe viz. krachy bank a následná krize, zadluženost jednotlivých států...
...to Ivoš ml. s těmi fotovoltaickými elektrárnami měl pravdu Topol dnes i Hanzy, nezajímal jsem se o to ale dnes se projevuje nadsazená výkupní cena, kterou následně zaplatíme všichni a rozdílná výkonnost těchto elektráren v závislosti na počasí a neschopnost to pobrat stávající sítí, větší zatížení než je přípustné a jenom se děsím platit následnou rekonstrukci sítí... zase se projevuje neschopnost vlády, ministerstev v úpravě a prognóze, nic ale jinak proti Tobě, každá fy. nutně využije řekněme " skuliny ", které si spočítá lépe než ministerstvo, na co tam ale ty lidi platíme...

Inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ano hlavni bordel je ve vlade proto jsem to dal tady ale co se tyce skulin v zakonech je jich spoustu ale je na zaludku kazdeho z nas jak a jestli se rozhodneme na nich zbohatnout na ukor nas vsech a mit s timto klidne spani ze to co mam v penezence jsem nevydelal ale obral o to sve spoluobcany,ano je to o zaludku kazdeho z nas jaky a na co ho mame....
Taky kdyz zrusili recidivu u drobnych kradezi tak urcite nepudu diky tomu s radosti do akce a s usmevem a plnou keseni a jen tvrdit vyuzil jsem prilezitosti....Moznosti je mraky jak takhle zbohatnout ale mit na to zaludek je vec druha...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Hanzy nedávno jsem viděl v TV reportáž, kdy šlo o zabití z nedbalosti v dopravě, uváděnou nehodu jednoznačně způsobil pražský radní a následně, byl případ policií " odložen ", to je o " morálce " a vlivu a z toho jsem zděšen a nejspíš má dotyčný i klidný spaní a to prosím šlo o usmrcení malé holčičky, takže tak..., bojím se následně jakéhokoliv kontaktu se zákonem a těmi co to pak vyšetřují i když budu nevinný, například různé nehody a to si musím připustit, nikdo z nás neví do čeho se dostane, vliv prostě nemám...
...jinak nehledej " morálku " v bysnysu, tam je jenom " kapitál " tedy zisk, zahraniční nadnárodní firmy " otáčejí " peníze našich dodavatelů při splatnosti 90 a více dní a ještě jim platí regálovné,
samozřejmě Tě chápu, máš svou opodstatněnou pravdu ale je to tak jak to je, kdoví kolik " lobistů " ve vládě bylo právě pro výkupní ceny fotovoltaických elektráren ale zaplatíme to všichni...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Nedá mi to, abych nenapsala svůj názor na fotovoltanické elektrárny.. Když se vám nelíbí, když ti co staví ty elektrárny na vás vydělávají, tak vydělávejte taky. Zainvestujte a pořiďte si na střechu solární panely. Průměrný roční zisk je cca.35tis.Kč. Remcat dokáže každý.. V dnešní době je bohužel potřeba mít ostré lokty, aby mohl člověk důstojně žít a ne se koukat, co na to řeknou ostatní.
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Jajuska95 píše:Nedá mi to, abych nenapsala svůj názor na fotovoltanické elektrárny.. Když se vám nelíbí, když ti co staví ty elektrárny na vás vydělávají, tak vydělávejte taky. Zainvestujte a pořiďte si na střechu solární panely. Průměrný roční zisk je cca.35tis.Kč. Remcat dokáže každý.. V dnešní době je bohužel potřeba mít ostré lokty, aby mohl člověk důstojně žít a ne se koukat, co na to řeknou ostatní.
Zajímalo by mě (a možná nejen mě), jestli jsi tento názor zastávala i před rokem :lol: :lol:
ladinek

Příspěvek od ladinek »

:arrow: já myslím že by neměla z lidí vymizet vlastnost pomáhat si a brát na sebe ohled jinak se tu za 10 let pobijem navzájem :? :? dívejte se taky do budoucna ,až budete mít vystřílené patrony a ty lokty tak ostrý nebudou,tak pomoc od těch s těmi ostrými lokty taky budete potřebovat. -i jak se k Vám zachovají????

A že teda vláda ty ostrý lokty má setsakramentsky.Do pytle s nima a hodit do moře hodně hluboko!!!
Edmund Burke

Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Vojto, tuhle otázku jsem čekala.. O solárních panelech jsme uvažovali na dům od mých prarodičů a to už je hezkých pár let zpátky a to jsem ještě Ivoše neznala, když na tohle narážíš.. Akorát teď do toho více vidím a uvažujeme hodně o solárních panelech na rodinný dům prarodičů a ségry. ;)
Mám se snad bát vyjadřovat své vlastní názory, aniž by mi někdo napsal, že nejsou moje.? ;)
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Odpovědět

Zpět na „POKEC“