Když říkám grátis myslím zdarma
Dělám to už léta a doufám že i budu. Aveo mám měsíc tak ho taky snad chvíli mít budu
Karty se nemusí dělat nutně na jméno stačí je třeba očíslovat a udělat tam políčko kam se majitel podepíše.
Tak se mohou udělat dopředu v nějakém počtu.
Ten čárový kód bych tam možná dal, protože potencionální partneři často s kódy pracují.
Tedy na všechny bych udělal stejný a když si tu kartu pak ten obchod (servis, dodavatel,..) lízne tak se mu zobrazí, že člen tohoto fóra má určitou slevu nebo jinou výhodu. Kód je EAN 13 a je na něj potřeba místo cca 35x15mm.
Takových to auto/moto klubů dělám spousty (Harley, Moto Guzzi, Favorit, BMW, Suzuki, Opel,...)
Jinak tady jsou požadavky na grafiku
Dodat v Corel Draw, Adobe Illustrator, v *.eps, *.pdf, . Texty vždy převést do křivek. Rozlišení min. 300 dpi., grafické zpracování bez oblých rohů s přesahem (spad) 1,5 mm. Rozměr grafického podkladu 88,5x57mm, čistý rozměr karty 85,5x54mm
Nevím kdo to bude připravovat, tak mi kdyžtak písněte přes SZ
Jo, ještě jsem zapomněl. Vše co se použije jako podklad by mělo být autorsky ošetřené. (třeba fotky)
Samostatnou kategorií jsou loga. Ta odpověď té paní ze Chevroletu je značně neprofesionální. Takové logo je chráněno TM a jeho součástí je kompletní manuál jak ho lze použít. Je tam daná barevnost, proporce, velikost, ochranný prostor,...
Toto má na starosti správce loga, který může a nebo nemusí reprodukci loga povolit. Nechci z toho dělat kovbojku a zřejmě to naše klubové logo nikdo z kompetentních nikdy neuvidí,.. ale když už se to dělá tak ať třeba nemá v budoucnu někdo keci