sandruš píše:Tak já hlásím 100% účast...a Ivošku chci vlastní pokoj A pokud byto šlo tak zamluvit
kemp nebo sportcentrum ?
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
----------------------
Přijedˇ,máš to u nosu A necháme tedy pevný termím - sraz na SHELLCE v 10 - 10.30
zdravím všechny na foru - a všem ženám hezkýho " VALENTÝNKA "
---------------------
Sraz v sobotu 21 - 22/2.09 - " n3oklan " zájemcům zajistí nocování v campu Valdek ale musíte to dát jasně na vědomí komu má zajistit závazně nocleh,aby nedošlo ke zmatkům / vidˇRumburáku??
Ivoš píše:A kolik nás tam teda bude? Já, Sandra, Vazoun, Topol, N3oklan....a dál?
---------------------
No vidíš " Ivošku " to je právě ten tajdůf - nikdo neví přesně nebo alespon přibližně kolik nás vlastně bude v sobotu a kolik v neděli ? Já to mám 25km tak budu spát doma.Eventuelně přijedu ještě v neděli se rozloučit
Ivoš píše:Ono otázka je, kolik nás eventuálně bude přespávat...zatím jsme 2
--------------------
Proto je nutné to upřesnit pište ,pište, týden je pryč jako nic ještě víme o Jirkovi a Bohdaně od počátku / s ubytováním u nás / včetně stravování
Ivoš píše:Ono otázka je, kolik nás eventuálně bude přespávat...zatím jsme 2
--------------------
Proto je nutné to upřesnit pište ,pište, týden je pryč jako nic ještě víme o Jirkovi a Bohdaně od počátku / s ubytováním u nás / včetně stravování
Také se hlásíme.... samozřejmě pozvání berem a rádi přijedeme - snad tu SHELLku najdeme ....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Já si jen budu muset naštudovat trasu....v těchto končinách jsem byl někdy před 22 lety, jelikož táta má ve Svoru příbuzné...resp. měl, nevím, jestli tato větev ještě obývá Svor případně Nový Bor Hlavně se už nechci spoléhat na navigaci
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš píše:A kolik nás tam teda bude? Já, Sandra, Vazoun, Topol, N3oklan....a dál?
dal snad mona75, karlik120, palikx (?)... vyjadreni V.Brouska jsem nejak nepostrehl.... Serpico take nepotvrdil a vojtasUL by mohl prestat delat blazenu... z usti to taky nema tak daleko )
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.