Ivoš píše:Hurá, tak jsem se objednal na pátek na výměnu oleje u Sedana, tak zas bude pojízdnej Takže až uslyšíte a uvidíte tmavěmodrou metalízu Nubiru Sedan, který píská, tak jsem to já
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Hele to jsme na tom stejne Ivosku...ja mit garaz tak i spim s Legou...proste bych si tam delal vsechno na co bych se citil...ale pred barakem kdyz zacnu delat neoc na aute tak vsichni cumej a je to neprijemny...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Víš co, mě by ani nevadilo, že čuměj....jen by mě štvalo, že když nebudu mít náhodou sebou potřebný nářadí, tak musím zpět do 3. patra, navíc to nemáá potřebnej komfort práce....ale o tom pokecáme na srazu...tak mě napadá, co kdybych koupil brzdový destičky...třeba by mi je tam mohl někdo vyměnit
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Jo jo prave...aspon nejakej dvorek...nebo neco...a ne prostor kde je 200 oken plnych cumilu...s tim naradim taky...vzdycky neco zapomenu a sup do 4 patra...no hruza...nejradeji bych si koupil nejakou garaz skladaci...a vzdycky si ji postavil nekde...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hele páni, netřeba garáž, stačí dobrej soused , což je můj případ. A náhon k tachometru jsem měnil na ulici, akorát že bydlím na vesnici, takže se žádnej čumil nevyskytl, ptáčci mi zpívali, no sousedovi ovce čuměly a bečely, ale to se dalo skousnout .. Jo a jinak jsem vás chtěl poprosit, abyste s tématem garáž a výměna oleje vypadli do kecárny, protože to co tu řešíte je těžce OT vzhledem k tématu "středočeský sraz"
Zdar Jiří, hele s tím mým prodloužením pobytu jsem reagoval (kromě nějakých svých soukromých záležitostí) především na Hanzyho hlášku - viz níže. Sám tam určitě zůstávat nechci, jenom pokud nás bude víc takových. Jo a upřesňuji svůj příjezd v pátek v 18 hod nejpozději (předpokládaný odjezd přímo z práce z Chrudimi v 16:30), ale pokud to půjde, tak vypadnu z práce dřív.
Hanzy píše:
Vít, Jiří píše:
Hanzy píše:Psal jsem na 90% bych mel prijet,jsem sic casove hodne zasekany ale posledne mi to nevyslo tak bych chtel ted dorazit nebot to tam vypadalo jako dobra akce...
copak večer ale ráno to bude akce - nejdřív snídaně u mě a pak klasika zabijačkové hody jen nevím jak s pitím -jestli pojedete domů ?
Pokud se dostracham taku streku tak to vidim na otrleho jedince a pokusim se vydrzet do nedale...
Honza Beneš píše:Hele páni, netřeba garáž, stačí dobrej soused , což je můj případ. A náhon k tachometru jsem měnil na ulici, akorát že bydlím na vesnici, takže se žádnej čumil nevyskytl, ptáčci mi zpívali, no sousedovi ovce čuměly a bečely, ale to se dalo skousnout .. Jo a jinak jsem vás chtěl poprosit, abyste s tématem garáž a výměna oleje vypadli do kecárny, protože to co tu řešíte je těžce OT vzhledem k tématu "středočeský sraz"
Já se omlouvám, že jsem se nedržel tématu, ale příště by to chtělo mírnější upozornění. Nejsem sice citlivka, ale slovo "vypadli" se mi moc nelíbí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
V.Brousek píše:
Já se omlouvám, že jsem se nedržel tématu, ale příště by to chtělo mírnější upozornění. Nejsem sice citlivka, ale slovo "vypadli" se mi moc nelíbí.
Promiň, myslel jsem to v nadsázce a předpokládal jsem, že to tak bude i přijato.
Honza Beneš píše:Zdar Jiří, hele s tím mým prodloužením pobytu jsem reagoval (kromě nějakých svých soukromých záležitostí) především na Hanzyho hlášku - viz níže. Sám tam určitě zůstávat nechci, jenom pokud nás bude víc takových. Jo a upřesňuji svůj příjezd v pátek v 18 hod nejpozději (předpokládaný odjezd přímo z práce z Chrudimi v 16:30), ale pokud to půjde, tak vypadnu z práce dřív.
Hanzy píše:
Vít, Jiří píše:
copak večer ale ráno to bude akce - nejdřív snídaně u mě a pak klasika zabijačkové hody jen nevím jak s pitím -jestli pojedete domů ?
Pokud se dostracham taku streku tak to vidim na otrleho jedince a pokusim se vydrzet do nedale...
Jirko, nejspíš to dopadne tak, že dorazím dřív...na 14 hodinu jsem objednanej na výměnu oleje, to by mělo zabrat tak 20 minut a pak bych rovnou jel....což by mělo po dálnici zabrat nejvíš 40 minut, takže bych byl u tebe něco okolo 15 hodiny nebo půl 4....je to ok? Není to brzo?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Zdravim všechny na foru a účastníky " Středočeskýho srazíku " zvlášt - v pátek na večeři budu kolem 17-18 hod. v Seleticích v té restauraci co máme zajištěné ubytování.Jelikož jdu až v pondělí na noční službu od 18hod. uvidíme, jak to dopadne s tou nedělí zdraví všechny " Vazoun " a všem " JIŘÍKŮM " k zítřejším jmeninám vše nejlepší,hlavně hodně pevného zdravíčka