Co si o sobě myslím, jako o řidiči?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Teda Hynku ty ses borec...to si mi primpomel,me se stalo neco podobneho jeste kdyz jsem jezdil Zigem...prijel jsem na benzinku,zastavim u stajanu,vylezu jdu pomalu k vicku a najednou z druhe strany stojanu kde nikdo nemel co delat prijel zelenej Jaguar a sah po hadici a zacal si tankovat...no ve me to uz taky horelo ale vzhledem k tomu,ze jsem byl sam a oni byli 4 tak se nic nestalo,byt sam tak ho zrubu do bezvedomi a Jaguara mu poslu do krovi...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
pokec
...to Hynku tvoje výchova byla OKEY - já jsem ze starého Smíchova, taky z dobrou výchovou...to Kessler výška a proporce zdaleka nerozhodují ( sám mám bezmála dva metry ) měli jsme v kolektivu nenápadnýho chlapce tak asi 170...no trochu podsaditý, jenom jedenkrát jsem ho viděl v akci - cikán napad kolegu s břitvou - no já jsem tam přijel asi za dvě minuty ( bylo to na stejný ulici slyšel jsem relaci z RD ) - no to už byl na místě, ten mu dával a cikánovi vypadla i břitva ( jinak byla mu nanic a na h..... ) ...za mnou přijeli VB ( tenkrát v minulém století ) a ponechali dále ring volný dokouříme a pak ho sbalíme, jestli z něj něco zbude...
...ale násilí nemá mezi rozumně smýšlejícími lidmi co dělat, jenže mnohdy není vyhnutí...souhlasím s Hynkem, je potřeba " nadlidi " trochu schodit z jejich výšin....
Mějte se fajn
...ale násilí nemá mezi rozumně smýšlejícími lidmi co dělat, jenže mnohdy není vyhnutí...souhlasím s Hynkem, je potřeba " nadlidi " trochu schodit z jejich výšin....
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
S tou poslední větou bezvýhradně souhlasím. Já taky nejsem zrovna příznivcem násilí, ale ono to fakt někdy jinak nejde!
A jde ještě o jednu věc. Pokud nemáš alespoň základní výcvik, tak je to dnes opravdu velmi těžké se někomu "postavit". Dnes má dost lidí u sebe zbraň, nebo aspoň nůž. No a co pak?
Musíš taky myslet na to, aby to bylo v souladu s §13 nebo 14 Tr.Ř.To jsou ty diskutované § o nutné obraně a krajní nouzi. Lépe by se dal použít § 72 odst. 2.b. Ale to je dost složitá záležitost.
Naše zákony stojí pro tyto případy za houby.
A jde ještě o jednu věc. Pokud nemáš alespoň základní výcvik, tak je to dnes opravdu velmi těžké se někomu "postavit". Dnes má dost lidí u sebe zbraň, nebo aspoň nůž. No a co pak?
Musíš taky myslet na to, aby to bylo v souladu s §13 nebo 14 Tr.Ř.To jsou ty diskutované § o nutné obraně a krajní nouzi. Lépe by se dal použít § 72 odst. 2.b. Ale to je dost složitá záležitost.
Naše zákony stojí pro tyto případy za houby.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Vždyť je to asi dva roky nazpátek se dva potkali v jednosměrce a dostali se do ostré debaty, kdo má komu uhnout a došlo na střelbu. Ten co měl pravdu a jel správně to odnesl. Jestli to přežil dnes již nevím.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Taky takovyhle superhrdina je kamos...je to ostravak a dost prudas...jednou takhle videl v obchodaku jak nejakej chlapek krici na svoji manzelku a rve ji za vlasy...no nedalo mu to zakrocit,na jeho vyzvu na uklidneni se chlapek neragoval a pokracoval ve svem chovani...tak ho zrychtoval,ze se z toho sotva probral...myslim,ze takovy lide jsou potreba...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle případě bych byl na hranici....zakročit nebo ne.....když zakročíš, můžeš si být jistej, že si to ten debil vymlátí na manželce, kterou jakoby bráníš a tyhle typy ženských od něj neodejdou, takže se nechají mlátit atd. atd.....na magory jak psal Hynek, tak bych vystartoval, ale v tomhle případě nevím...jestli bych neublížil víc než bych pomohl.....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Když jsem ještě pracoval v ochrance,byl jsem spolumajitelem bezp. agentury,tak jsme byli požádáni jednou paní, abychom ji doprovodili k soudu ,hlavně její 9letou dceru, prý se bojí,aby ji bývalý manžel neublížil.Zdálo se mi to divné, kdo by ubližoval tak mladé a hezké holčině?
Byli jsme domluveni na osmou hodinu,že ji vyzvednem u jejího domu. Byly zavřené závory a my se opozdili o pouhé čtyři minuty a bylo zle.Máma s dcerou vyšly v osum před dům abychom na ně nemuseli čekat a "tatínek" na ně vyrukoval.Holce natrhl ucho a vyrazil jí dva /druhé/ přední zuby, bejvalku uspal jednou ranou.
Těžko se dají popsat pocity, které jsem v tu chvíli v sobě zadržoval.Já jim říkám "ženský boxer". Řekl jsem mu jen , ať se postaví proti mě, když se chce rvát.Jeho velkou chybou bylo, že na to přistoupil. Nechal jsem se udeřit před svědky,upozornil je na to že mne napadl a udeřil první no a pak to začalo. Z natrženého obočí mě tekla krev jak v japonském filmu.Začal jsem se bránit a výsledek? Zlomená levá ruka, zlomená klíční kost,naštípnutá čtyři žebra,přišel o čtyři zuby a měl naštípnutou spodní čelist. A zase měl můj právník co řešit. Policajti to tenkrát vzali na sebe. Našli u něj boxer a nůž.To mě zachránilo. Stále jsem viděl před sebou zkrvavený obličej té malé holky.To, že jsme tam přijeli pozdě si vyčítám dodnes! A i tací hrdinové jsou.
Byli jsme domluveni na osmou hodinu,že ji vyzvednem u jejího domu. Byly zavřené závory a my se opozdili o pouhé čtyři minuty a bylo zle.Máma s dcerou vyšly v osum před dům abychom na ně nemuseli čekat a "tatínek" na ně vyrukoval.Holce natrhl ucho a vyrazil jí dva /druhé/ přední zuby, bejvalku uspal jednou ranou.
Těžko se dají popsat pocity, které jsem v tu chvíli v sobě zadržoval.Já jim říkám "ženský boxer". Řekl jsem mu jen , ať se postaví proti mě, když se chce rvát.Jeho velkou chybou bylo, že na to přistoupil. Nechal jsem se udeřit před svědky,upozornil je na to že mne napadl a udeřil první no a pak to začalo. Z natrženého obočí mě tekla krev jak v japonském filmu.Začal jsem se bránit a výsledek? Zlomená levá ruka, zlomená klíční kost,naštípnutá čtyři žebra,přišel o čtyři zuby a měl naštípnutou spodní čelist. A zase měl můj právník co řešit. Policajti to tenkrát vzali na sebe. Našli u něj boxer a nůž.To mě zachránilo. Stále jsem viděl před sebou zkrvavený obličej té malé holky.To, že jsme tam přijeli pozdě si vyčítám dodnes! A i tací hrdinové jsou.
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Hanzy
No sahnout na bezmocne dite to je fakt hnus to by asi rozdmychalo kazdeho a jen dobre zes mu dopral radneho tuningu na jeho vizazi a snad si to na dlouho zapamatuje!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ivoši vzpomeň na zpěváka Maxu! Zářný příklad, co naše zákony umožní! Přesně to o čem mluvíš!Ivoš píše:V tomhle případě bych byl na hranici....zakročit nebo ne.....když zakročíš, můžeš si být jistej, že si to ten debil vymlátí na manželce, kterou jakoby bráníš a tyhle typy ženských od něj neodejdou, takže se nechají mlátit atd. atd.....na magory jak psal Hynek, tak bych vystartoval, ale v tomhle případě nevím...jestli bych neublížil víc než bych pomohl.....
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.