Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Nazdar, tak můžeš začít PoličkouBeda píše:Ahoj, zdravím Vás: Jsem tu nový, doufám, že mě časem vezmete mezi sebe a příští rok třeba i uvítáte na nějakém srazu. Jsem z Liberce![]()
Nazdar chlape vitam te tu a preju hodne km bez problemu a klidne doraz uz ted na sraz a pokecame...Beda píše:Ahoj, zdravím Vás: Jsem tu nový, doufám, že mě časem vezmete mezi sebe a příští rok třeba i uvítáte na nějakém srazu. Jsem z Liberce![]()
leganza 2,0 CDX (1997) černá
Už jsem psal že hrady a zámky už mají asi po sezoně a jsou zavřený. Jinak tady můžem sledovat počasíPetr Soukup píše:Tak pokračuju tady. U Poličky je hrad Svojanov. Kdo četl knížku Tajemný Hrad Svojanov,tak to je on. Docela bych tam hodil oko. Jo jinak,kde se v té Poličce sejdeme?
To je celkem zajímavý. Chlapi nepojedete někdo kromě mě ještě z Prahy? Jde o to,že Gossik by se k někomu přidal. Jedete někdo?conpet píše:Nevíte náhodou jestli je možný v tý Poličce se projít po hradbách , na stránkách města mají docela pěkný fotky , tak když už tam budu, tak bych se tam mrknul![]()
http://www.policka-mesto.cz/Details.asp ... D=3&Page=7
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |